Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 30 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
30 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.229

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este unul dintre cei mai renumiți producători de automobile din lume, cunoscut pentru designul elegant, tehnologia avansată și confortul excepțional. Modelul Sprinter, lansat în anul 2023, este o opțiune ideală pentru cei care caută o autoutilitară fiabilă și performantă.

Dotările acestui model impresionant includ numeroase caracteristici care asigură siguranța și confortul în timpul călătoriilor lungi sau în activitatea de livrare a mărfurilor. Sprinter dispune de o capacitate de încărcare generoasă, cu 4 uși care facilitează accesul rapid și ușor la marfă. Este echipat cu un motor puternic și economic, având un consum urban de 10.8 și un consum extraurban de 8.1.

În ceea ce privește dotările interioare, Mercedes-Benz Sprinter oferă toate opțiunile necesare pentru o experiență plăcută și sigură. Sistemul audio de înaltă calitate, în combinație cu radio și suport MP3, permite ascultarea muzicii preferate în timpul călătoriei. Sistemul de navigație și computerul de bord ajută șoferul să se deplaseze ușor și eficient, oferind informații utile despre traseu și consumul de combustibil.

Pentru confortul pasagerilor, Sprinter este echipat cu aer condiționat, geamuri electrice față și oglinzi reglabile electric. Cotiera centrală și suportul lombar asigură confort în timpul călătoriilor lungi, iar volanul multifuncțional din piele permite accesul rapid la diverse funcții ale mașinii.

Spre deosebire de alte autoutilitare, Sprinter vine cu numeroase funcții de siguranță. Sistemul ABS, ESP și controlul tracțiunii asigură stabilitatea mașinii în orice condiții de drum. Datorită luminilor de zi LED și senzorilor de parcare față și spate, manevrarea autoutilitarei devine mai ușoară și mai sigură.

Finanțarea unei autoutilitare poate fi un proces complicat, însă Mercedes-Benz are soluția potrivită pentru nevoile tale. Prin intermediul programului de leasing auto, poți achiziționa un Sprinter nou sau second hand în condiții favorabile. Prin intermediul partenerilor noștri, poți accesa o gamă variată de opțiuni de finanțare, cu avansul minim de 15% și perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Mercedes-Benz oferă o soluție personalizată pentru fiecare client, adaptând condițiile de leasing auto în funcție de vechimea autoutilitarei. Modelul Sprinter, lansat în anul 2023, poate fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani, în cazul autoutilitarelor mai noi de 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, perioada maximă de finanțare este de 4 ani. Autoutilitarele cu o vechime mai mare de 7 ani pot fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani, iar cele mai vechi de 8 ani pe o perioadă de 2 ani.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, Mercedes-Benz Sprinter este alegerea perfectă pentru nevoile tale. Cu dotările sale avansate și performanțele excelente, această autoutilitară este pregătită să depășească așteptările tale în orice situație. Nu mai sta pe gânduri și alege Mercedes-Benz Sprinter pentru satisfacția și succesul afacerii tale.