Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.229

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul Sprinter reprezintă o alegere excelentă pentru utilizarea în diverse domenii, datorită fiabilității și confortului oferite de această gamă de autoutilitare. Anul de fabricație al modelului disponibil în prezent este 2023.

Pentru a facilita accesul la această autoutilitară, oferim posibilitatea de leasing auto sau finanțare auto, fiind conștienți de faptul că achiziționarea unui astfel de vehicul necesită un buget considerabil. Prin intermediul leasingului auto, puteți beneficia de avantajele financiare ale utilizării autovehiculului fără a face un avans substanțial.

Principalele dotări ale autoutilitarei Mercedes-Benz Sprinter includ un număr de 2 uși care facilitează accesul și descărcarea mărfurilor, un consum urban de 10.8 și un consum extraurban de 8.1, ceea ce contribuie atât la performanța economică, cât și la protejarea mediului înconjurător.

Modelul dispune de un sistem de navigare care vă ajută să identificați cele mai rapide și eficiente rute, în timp ce sistemele audio și radio vă asigură o experiență plăcută în timpul deplasărilor. Un computer de bord vă oferă informații relevante cu privire la eficiența consumului de combustibil și distanțele parcuse.

Senzorii de parcare atât față, cât și spate, vă ajută să manevrați în condiții de siguranță și să evitați eventualele obstacole. Controlul de croazieră este un alt element care contribuie la confortul vostru, permițându-vă să mențineți o viteză constantă pe autostradă sau pe drumuri lungi.

Mercedes-Benz Sprinter vine echipat cu lumini de zi LED, care asigură o vizibilitate ridicată și garantează siguranța dvs. în trafic. Aerul condiționat vă va menține temperatura optimă în cabina de conducere, contribuind astfel la confortul vostru în orice condiții meteorologice.

Autoutilitara dispune de oglinzi reglabile electric, geamuri electrice față și volan multifuncțional, toate acestea asigurând o experiență plăcută în timpul condusului. Sistemul de control vocal vă permite să controlați diferite funcții ale autovehiculului doar cu ajutorul vocii.

Mercedes-Benz Sprinter este ideală pentru transportul mărfurilor, fiind dotată cu o ușă glisantă și un paravan despărțitor, care facilitează accesul și împărțirea spațiului de transport în funcție de nevoile voastre.

Oferim posibilitatea de finanțare auto cu o perioadă maximă de 5 ani, având în vedere că caracteristicile autoutilitarei trebuie să corespundă criteriilor noastre de finanțare. În conformitate cu acestea, autovehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani, pentru a putea beneficia de o perioadă de finanțare de 5 ani. În cazul în care autoutilitara are o vechime mai mare de 6 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. În cazul în care autoutilitara are o vechime mai mare de 7 ani, perioada de finanțare se limitează la 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare este de maxim 2 ani. Pentru autovehicule cu o vechime mai mare de 9 ani, putem oferi finanțare pentru o perioadă de 1 an.

Pentru informații suplimentare privind disponibilitatea autoutilitarei Mercedes-Benz Sprinter și posibilitățile de finanțare auto sau leasing auto, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de solicitare sau telefonic. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi detalii și asistență în vederea achiziționării autovehiculului dorit.