Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 84 cp 38 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
38 km
Putere motor
84 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un autovehicul dotat cu multiple caracteristici și tehnologii avansate. Conceput pentru a oferi performanțe remarcabile și confort sporit, acest model este o alegere excelentă pentru oricine căută un vehicul fiabil și puternic.

Dotările includ un număr impresionant de uși, respectiv 4, ceea ce facilitează accesul în autovehicul și permite încărcarea și descărcarea cu ușurință. Consumul urban al acestui model este de 7.3 litri la 100 de kilometri, iar consumul extraurban de 11.3 litri la 100 de kilometri, ceea ce îl face o opțiune economică și eficientă.

Sprinter dispune de o transmisie cu 6 viteze și este certificat Euro 4, îndeplinind cele mai ridicate standarde în materie de emisii poluante. Pentru divertisment și conectivitate, acesta este echipat cu un sistem radio și audio avansat, compatibil MP3 și cu funcționalități Bluetooth, care permit redarea muzicii preferate și realizarea de apeluri handsfree.

Pentru a vă oferi o experiență de condus plăcută și sigură, Sprinter vine echipat cu numeroase sisteme de asistență și siguranță. Printre acestea se numără computerul de bord, care vă oferă informații esențiale despre consumul de combustibil și performanțele vehiculului, sistemul de pornire/oprire automată, care contribuie la economisirea de combustibil în timpul staționărilor, roata de rezervă, utilă în cazul unor defecțiuni, și sistemul de avertizare privind pierderea presiunii în anvelope.

Alte dotări ale modelului Sprinter includ cotiera centrală, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric, precum și airbag pentru șofer și sistem de închidere centralizată electronică. Lumini de zi LED și senzor de lumină vă asigură o vizibilitate optimă în timpul condusului, iar volanul multifuncțional, prevăzut cu comenzi integrate, facilitează utilizarea funcțiilor autovehiculului.

Sprinter dispune și de unele facilități care îmbunătățesc confortul pasagerilor și organizarea spațiului interior. Astfel, autovehiculul este dotat cu ușă glisantă, care facilitează accesul în compartimentul de încărcare, și paravan despărțitor, care separă spațiul dedicat pasagerilor de cel destinat transportului de mărfuri.

Pentru a asigura o siguranță maximă în trafic, Sprinter este echipat cu asistență la frânare de urgență și sistem de avertizare a coliziunilor. De asemenea, acesta dispune de un sistem de apeluri de urgență și un kit de avarie, care pot fi de mare folos în caz de situații neprevăzute.

Pentru a vă oferi o experiență de divertisment de cea mai înaltă calitate, autovehiculul este prevăzut cu sistem audio cu functii de AudioStreaming, Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, este echipat cu un ecran touchscreen intuitiv, care facilitează utilizarea sistemului multimedia.

Sprinte