Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 125 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Automată
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €64.769

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un model emblematic al producătorului german de automobile, cunoscut pentru calitatea sa excepțională și durabilitatea pe termen lung. Anul de fabricație al versiunii disponibile în prezent este 2023. Dacă sunteți interesat să obțineți acest vehicul în leasing auto sau prin finanțare auto, sunteți în locul potrivit.

Sprinter este un autovehicul utilitar care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră profesionale, indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul pentru transportul mărfurilor sau pentru servicii de transport de persoane. Este o alegere ideală pentru întreprinderi mici și mari, datorită capacității sale impresionante și dotărilor avansate.

Dotările acestui Mercedes-Benz Sprinter 2023 sunt de-a dreptul impresionante. Printre acestea se numără: numărul de uși - 4, consum urban - 0, consum extraurban - 0, numărul de viteze - 9, standard Euro 4, sistem audio de înaltă calitate, computer de bord, sistem de navigație, control de croazieră, asistent unghi mort pentru o siguranță sporită, lumini de zi pentru o vizibilitate maximă, roată de rezervă și ajutor pentru pornirea în deal.

Pentru a vă asigura că beneficiați de experiența de conducere pe deplin confortabilă, noul model Sprinter vine și cu dotări precum: radio digital (DAB), compatibilitate MP3, senzor de parcare față și spate pentru manevre ușoare, hands-free pentru a vă putea concentra asupra condusului, ABS, ESP și servodirecție pentru o manevrabilitate sporită, controlul tracțiunii pentru o aderență excelentă, filtru de particule pentru un mediu mai curat și multe altele.

Pentru a vă oferi confortul și siguranța pe care le căutați, Sprinter 2023 vine și cu dotări interioare precum: cotieră centrală, aer condiționat pentru a vă menține temperatura optimă în cabina vehiculului, climatizare automată/climatronic pentru reglarea automată a temperaturii, geamuri electrice față pentru o manevrare ușoară, scaune încălzite în față pentru a face acele călătorii lungi mai plăcute, faruri xenon pentru o iluminare excelentă, oglinzi reglabile electric, airbag pentru șofer, sistem de alarmă pentru o protecție sporită, închidere centralizată (electronică) pentru siguranța vehiculului dumneavoastră, senzor de lumină, faruri cu LED pentru o vizibilitate îmbunătățită, lumini de zi LED pentru a vă face remarcat pe drum, volan multifuncțional pentru o manevrare ușoară și precisă, parbriz încălzit pentru a face față condițiilor meteo dificile, senzor de ploaie pentru a vă menține vizibilitatea clară, sistem de închidere centralizată și volan din piele pentru o experiență de condus de lux.

Acest Mercedes-Benz Sprinter vine și cu dotări suplimentare care vă pot ușura și mai mult viața în timpul călătoriilor, cum ar fi ușa glisantă pentru o încărcare și descărcare mai rapidă și acces facil la interior, paravan despărțitor pentru a asigura o separare adecvată între pasageri și încărcătură, asistență la frânare de urgență pentru un plus de siguranță, sistem pentru limitarea vitezei pentru a evita depășirea vitezei legale, sistem de apeluri de urgență pentru un răspuns rapid în caz de accident sau alte situații de urgență, port USB pentru conectarea dispozitivelor externe, kit de avarie pentru a face față rapidă avarilor minore, audio streaming pentru a vă bucura de muzica preferată în timpul călătoriilor, touchscreen pentru un control intuitiv și ușor și compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay pentru o conexiune facilă și accesul la diverse aplicații.

În plus, acest model Sprinter are și un sistem avansat de detecție a oboselii, care vă poate ajuta să vă mențineți nivelul de concentrare optim în timpul condusului și să preveniți potențialele accidente legate de oboseală.

Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină în leasing auto, avem opțiuni flexibile care vă permit să plătiți un avans de minim 15% și să beneficiați de o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Aceste condiții sunt valabile doar pentru mașinile care nu depășesc vârsta de 5 ani, astfel încât să le putem finanța pe încă 5 ani. În situația în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. Pentru vehiculele mai vechi de 7 ani și mai noi de 8 ani, putem oferi finanțare pe o perioadă maximă de 3 ani. Dacă vehiculul depășește vârsta de 8 ani și este mai nou de 9 ani, suntem pregătiți să oferim finanțare pentru o perioadă maximă de 2 ani. În situația în care mașina are mai mult de 9 ani, putem oferi finanțare doar pe un an.

Dacă sunteți în căutarea de autoutilitare second hand sau mașini noi în leasing, vă invităm să luați în considerare acest Mercedes-Benz Sprinter 2023, care vă va oferi o experiență de conducere de neegalat și un partener de încredere în afacerile dumneavoastră.