Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 125 cp 28 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
28 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.048

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz este cunoscută și apreciată în industria auto pentru produsele sale de calitate și performanță. Unul dintre cele mai populare modele de autoutilitare produse de această marcă este Mercedes-Benz Sprinter. Această autoutilitară este prevăzută cu o gamă largă de dotări și opțiuni care îi conferă versatilitate și confort, fiind potrivită atât pentru utilizarea în scop comercial, cât și pentru activitățile de transport.

Dotările standard ale acestei autoutilitare cuprind: sistem de încuiere centralizată, servodirecție, ABS, ESP, filtru de particule, aer condiționat, geamuri electrice față, oglinzi reglabile electric, airbag șofer, cotieră centrală, sistem audio, computer de bord, radio digital (DAB), Bluetooth, compatibilitate MP3, handsfree și altele. Toate aceste facilități contribuie la confortul conducătorului auto și la creșterea siguranței în trafic.

În plus, Mercedes-Benz Sprinter vine echipată cu diverse opțiuni care pot fi adăugate la dotările standard, în funcție de preferințele fiecărui client. Printre acestea se numără: sistem de închidere centralizată, volan multifuncțional, volan din piele, ușă glisantă, paravan despărțitor, asistență la frânare de urgență, sistem de avertizare a coliziunilor, sistem de apeluri de urgență, kit de avarie, touchscreen, internet wireless, sistem de control vocal, Apple CarPlay, AudioStreaming și Android Auto.

Pentru a facilita accesul la acest model de autoutilitară, există posibilitatea de a achiziționa un Mercedes-Benz Sprinter în sistem de leasing auto. Leasingul auto reprezintă o opțiune flexibilă și convenabilă pentru persoanele sau companiile care doresc să utilizeze această autoutilitară fără a fi nevoie să o achiziționeze în întregime. Prin sistemul de leasing, se poate beneficia, în mod convenabil, de toate caracteristicile și avantajele unei autoutilitare Mercedes-Benz Sprinter, fără a face un avans financiar semnificativ.

De asemenea, există și opțiunea de a realiza un credit auto pentru a achiziționa un Mercedes-Benz Sprinter. Acesta reprezintă o modalitate de finanțare prin care se poate obține suma necesară pentru achiziționarea autoutilitarei și se rambursează în rate lunare, pe o perioadă convenabilă. Creditul auto este o soluție potrivită pentru cei care doresc să dobândească proprietatea asupra autoutilitarei, pe parcursul returnării sumei împrumutate.

Autoutilitarele Mercedes-Benz Sprinter pot fi achiziționate și în varianta second hand, oferind astfel o posibilitate economică pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele acestui model, la un preț mai accesibil. Opțiunile de leasing și credit sunt disponibile și pentru mașinile second hand, deschizând astfel posibilitatea de a avea un Mercedes-Benz Sprinter chiar și în această variantă.

Pentru a beneficia de cele mai bune condiții de leasing auto sau de finanțare a unei autoutilitare Mercedes-Benz Sprinter, este recomandat să se înainteze o cerere și să se discute cu un consultant specializat în domeniu. Acesta va putea oferi informații detaliate și personalizate despre opțiunile de finanțare disponibile, avansurile necesare, perioadele de rambursare și costurile asociate.

Decizia de a achiziționa un Mercedes-Benz Sprinter în leasing auto sau prin credit extern trebuie luată în urma unei analize atente a bugetului și a nevoilor specifice ale fiecărei persoane sau companii. Astfel, se poate beneficia de toate avantajele și caracteristicile acestui model de autoutilitară Mercedes-Benz într-o manieră financiară convenabilă și sustenabilă pe termen lung.