Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 125 cp 28 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
28 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.048

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, anul 2023, este renumit pentru dotările de înaltă calitate și performanțele excepționale. Masina beneficiază de beneficiile leasingului auto și finanțării auto, aducând astfel acest vehicul de încredere în raza de acțiune a mai multor persoane. Masinile in leasing sau cele finanțate sunt o opțiune populară pentru a obține un automobil de încredere, fără a fi nevoie să plătiți în întregime suma de achiziție în avans.

Mercedes-Benz Sprinter 2023 vine cu numeroase opțiuni și dotări care fac călătoria mai confortabilă și sigură. Acest model are o ușă de acces prin glisare, permițând încărcare și descărcare ușoară a mărfurilor. Cotiera centrală oferă un spațiu suplimentar pentru depozitare. Sistemul de control vocal vă permite să controlați diverse funcții ale mașinii fără a fi nevoie să utilizați mâinile, făcând călătoria mai sigură și mai convenabilă.

Dotările de siguranță includ asistența la frânare de urgență și sistemul de avertizare a coliziunii, care ajută la prevenirea accidentelor și la menținerea siguranței pe drum. Sistemul de apel de urgență vă permite să solicitați ajutor rapid în caz de accident sau altă situație de urgență. De asemenea, masina are un kit de avarie, care este util în cazul în care mașina întâmpină probleme pe drum.

Interiorul confortabil și modern vine cu aer condiționat pentru a menține temperatura optimă în cabina șoferului. Geamurile electrice față și oglinzile reglabile electric contribuie la o experiență de conducere convenabilă. Sistemul audio de înaltă calitate vă permite să vă bucurați de muzică preferată în timpul călătoriei.

Aceasta mașină Mercedes-Benz Sprinter anul 2023 este disponibilă în leasing și în finanțare auto, fiind atât o alegere ideală pentru cei care caută un vehicul nou, cât și pentru cei care preferă un autoutilitară second hand. Cu un avans de minim 15% și perioade de finanțare cuprinse între 1 și 5 ani, puteți selecta opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Este important de menționat că pentru a beneficia de finanțare, mașina trebuie să fie mai nouă de 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare variază. De exemplu, dacă mașina are între 6 și 7 ani, finanțarea este posibilă pentru maximum 4 ani. Pentru o mașină între 8 și 9 ani, finanțarea este posibilă pentru maximum 2 ani. Dacă mașina are mai mult de 9 ani, o puteți finanța doar pentru un an.

Mercedes-Benz Sprinter 2023 este alegerea ideală pentru cei care caută un autovehicul de încredere și versatil. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui autovehicul nou în leasing sau doriți să achiziționați o autoutilitară second hand prin credit auto sau credit extern, acest model Mercedes-Benz îndeplinește toate cerințele dumneavoastră. Fiind un model de încredere și cu dotări de ultimă generație, Mercedes-Benz Sprinter 2023 vă asigură un partener de încredere pe drumurile dvs. zilnice sau în misiunile de livrare.