Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 110 cp 25 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.229

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter este un model de autoutilitară de încredere și performantă, lansat în anul 2023. Aceasta mașină este potrivită pentru diverse activități comerciale și beneficiază de dotări de ultimă generație.

Caracteristicile tehnice ale modelului Sprinter includ un număr de 2 uși pentru acces rapid și eficient la marfă, un consum urban de 10.8, respectiv un consum extraurban de 8.1, ceea ce asigură o eficiență ridicată în utilizare. Cu o cutie de viteze cu 6 trepte, acest vehicul oferă o experiență plăcută în conducere și o manevrabilitate excelentă.

Modelul Sprinter respectă standardele Euro 4, ceea ce asigură un impact redus asupra mediului înconjurător. În ceea ce privește confortul și divertismentul, această autoutilitară dispune de un sistem audio de înaltă calitate, un computer de bord cu informații relevante privind consumul de combustibil și alte parametri, precum și un sistem de navigare pentru a vă ghida în călătorii fără bătăi de cap.

Utilizarea în condiții de siguranță este asigurată de controlul de croazieră, sistemul de control al tracțiunii și de pornirea/oprirea automată a motorului. Lumini de zi integrate și avertisment privind pierderea presiunii în anvelope sunt doar câteva dintre caracteristicile de siguranță incluse.

Comunicarea și conectivitatea sunt optimizeate prin intermediul funcționalităților precum radio digital (DAB), Bluetooth și compatibilitate MP3. Pentru manevrare ușoară și parcări sigure, Sprinter vine echipat cu senzori de parcare în față și în spate, sistem handsfree și ABS. ESP și servodirecția contribuie la stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului.

Sprinters vine și cu dotări ce asigură confortul pasagerilor. Dotări cum ar fi aerul condiționat, geamuri electrice în față, oglinzi reglabile electric, cotiera centrală, suport lombar și un volan multifuncțional îți pun la dispoziție confortul necesar în timpul călătoriilor lungi. Sistemul de iluminare include lumini de zi LED și senzor de lumină pentru o experiență sigură și plăcută.

Modelul Sprinter este dotat cu un volan din piele și ușa glisantă pentru facilitarea accesului la spațiul de încărcare. Pentru a oferi protecție și a evita distragerile în timpul condusului, mașina beneficiază de un paravan despărțitor. Asistența la frânarea de urgență, sistemul pentru limitarea vitezei și sistemul de apeluri de urgență reprezintă funcționalități importante de siguranță.

În ceea ce privește tehnologia, Mercedes-Benz Sprinter vine echipat cu port USB, sistem de control vocal și detectare a oboselii. Este disponibilă și funcția de AudioStreaming, iar pentru a fi mereu conectat și actualizat, poți beneficia de funcții precum Apple CarPlay și Android Auto.

În caz de defectiune, Sprinter este echipat cu un kit de avarie, asigurând mobilitate constantă și siguranță pe drum.

Pentru a achiziționa un Mercedes-Benz Sprinter, există opțiunea de leasing auto sau finanțare auto. Dacă optezi pentru leasing automobile, poți beneficia de posibilitatea de a utiliza mașina pe o perioadă de maxim 5 ani, cu un avans de minim 15%. Poți alege între modele Mercedes-Benz Sprinter noi sau autoutilitare second hand, în funcție de necesitățile și bugetul tău.

Indiferent de opțiunea aleasă, Mercedes-Benz Sprinter este o investiție sigură și eficientă pentru afacerea ta. Cu dotări completate de tehnologie avansată și caracteristici de siguranță, acesta este partenerul perfect pentru transportul și logistică ți.