Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Sprinter2023 2.0 125 cp 36 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
36 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
1.950 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €46.795

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz Sprinter, un model de marcă renumită, este disponibil în 2023 și oferă o gamă variată de dotări și caracteristici tehnologice avansate.
Cu o caroserie elegantă și spațioasă, acest vehicul este potrivit atât pentru uz personal, cât și pentru nevoile de afaceri. Sprinter este dotat cu o serie de opțiuni care îmbunătățesc confortul și funcționalitatea, facându-l ideal pentru diferite activități și destinații.

Printre dotările standard se numără: numărul de uși - 4, care oferă acces ușor și comod în interiorul vehiculului, consum redus în mediul urban și extraurban - 0, număr de viteze - 6, Euro 4, radio pentru a vă bucura de muzica preferată în timpul călătoriilor, sistem audio pentru a oferi o experiență sonoră de înaltă calitate, computer de bord care furnizează informații și date importante despre vehicul, pornire/oprire automată pentru a economisi combustibil, roată de rezervă pentru siguranță și ajutor pentru pornirea în deal pentru o conducere mai lină și sigură.

Sprinter este echipat cu dotări suplimentare precum: radio digital (DAB) pentru a beneficia de o recepție de calitate superioară, tehnologie Bluetooth pentru a efectua și primi apeluri în mod handsfree, compatibilitate MP3 pentru a asculta muzica preferată în format digital, sistemul de asistență pentru frânarea de urgență (ABS) care optimizează frânarea în momentele critice, sistemul electronic de stabilitate (ESP) pentru a asigura o stabilitate și un control excelent al vehiculului, servodirecție pentru un conducere ușoară și plăcută, controlul tracțiunii pentru o aderență excelentă pe drumuri accidentate, filtru de particule care contribuie la reducerea emisiilor poluante și multe altele.

În interior, Sprinter oferă confort și funcționalitate, inclusiv: cotieră centrală pentru confortul pasagerilor, aer condiționat pentru a menține o temperatură plăcută în cabină, geamuri electrice față pentru un control facil al geamurilor, oglinzi reglabile electric pentru o ajustare precisă a unghiului de vizualizare, airbag pentru șofer pentru siguranță în caz de impact, închidere centralizată (electronică) pentru un acces ușor și sigur în vehicul, senzor de lumină care se adaptează la condițiile de iluminare, lumini de zi LED pentru o vizibilitate îmbunătățită, volan multifuncțional care facilitează controlul vehiculului, sistem de închidere centralizată pentru o utilizare ușoară și rapidă, volan din piele pentru confort și stil, ușă glisantă pentru un acces comod în încărcătură, paravan despărțitor pentru a separa spațiul de încărcare de cel al pasagerilor, sistem de avertizare a coliziunilor pentru siguranță suplimentară, sistem de apeluri de urgență pentru a solicita asistență în caz de nevoie, sistem de control vocal pentru control handsfree al funcțiilor vehiculului și multe altele.

Pe partea de conectivitate și tehnologie, Mercedes-Benz Sprinter include: Internet Wireless pentru a rămâne conectat în timpul călătoriilor, AudioStreaming pentru a vă bucura de muzica preferată în flux, compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay pentru conectarea smartphone-ului și acces la diferite aplicații și funcții, touchscreen pentru o utilizare facilă și intuitivă a sistemului de divertisment și informare, kit de avarie pentru situații neprevăzute.

Datorită gamei variate de dotări și caracteristici avansate, Mercedes-Benz Sprinter se poate achiziționa prin leasing auto sau finanțare auto, oferind astfel flexibilitate și avantaje financiare clienților. Pentru a beneficia de aceste opțiuni, avansul minim necesar este de 15% din valoarea achiziției, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani.

Soprting Oferta Asta, ofera posibilitatea de a achizitiona masini in leasing automobile sau prin credit auto, atat masini second hand, cat si masini noi in leasing. Astfel, puteți beneficia de toate caracteristicile și avantajele oferite de Mercedes-Benz Sprinter, indiferent de opțiunea de finanțare aleasă.

Pentru obținerea unui leasing auto sau a unei finanțări auto, se aplică anumite condiții. Una dintre aceste condiții este ca masina să nu fie mai veche de 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe o perioadă maximă de 5 ani. Dacă masina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. Pentru masinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani. Pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 2 ani. Iar pentru cele mai vechi de 9 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 1 an.

Alegeti Mercedes-Benz Sprinter, un vehicul fiabil, dotat cu cele mai avansate tehnologii și caracteristici, potrivit atât pentru nevoile personale, cât și pentru cele de afaceri. Prin leasing auto sau finanțare auto, puteți achiziționa acest model de marcă la prețuri accesibile și în condiții avantajoase. Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a afla cum puteți beneficia de toate acestea.