Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz X-KLASSE2018 2.3 Diesel 190 cp 90.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
X-KLASSE
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
90.000 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
2.298 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €32.725

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz este sinonimă cu inovația, performanța și luxul, iar modelul X-KLASSE din anul 2018 pe care vi-l prezentăm astăzi nu face excepție. Acest pionier al clasei autoutilitare reprezintă o fuziune perfectă între utilitate robustă și rafinament modern.

Veți descoperi că modelul X-KLASSE este dotat la cele mai înalte standarde, oferind un nivel de confort și siguranță de invidiat. Printre dotările de top se numără:

 • Sistemul ABS pentru o frânare mai sigură.
 • Aer condiționat bi-zonal, menținând un mediu plăcut indiferent de temperaturile exterioare.
 • Fundamentalele Airbag-uri, sporind siguranța pasagerilor.
 • Tehnologia Bluetooth, esențială pentru conectivitatea modernă.
 • Direcţie asistată, sporind manevrabilitatea vehiculului.
 • ASR (Controlul tractiunii) și ESP (Controlul stabilității), asigurându-vă că rămâneți în control chiar și în condiții dificile de drum.
 • Carlig de remorca, o adiție esențială pentru capacitățile sale utilitare.
 • Geamuri electrice pentru confort suplimentar.
 • Imobilizator electronic pentru securitatea vehiculului.
 • Sistem audio de înaltă calitate și Navigație GPS, pentru divertisment și orientare fără compromisuri.
 • Închidere centralizată, pentru acces ușor și sigur.

Pe lângă acestea, vehiculul se mândrește cu funcții precum faruri LED performante, sistem de navigație avansat COMAND Online și scaune încălzite electric pentru a menține confortul în orice condiții climatice.

Punem la dispoziție opțiuni flexibile pentru finanțare auto și leasing auto. Oferim finanțare printr-o varietate de parteneri financiari recunoscuți, asigurând astfel soluții optime pentru achiziționarea de masini in leasing, fie că vorbim despre auto noi în leasing sau autoutilitare second hand și mașini în leasing cu o vechime mai mare.

Pentru acest Mercedes-Benz model X-KLASSE, oferim condiții atrăgătoare de credit auto, cu posibilitatea de a opta pentru un avans minim de 15%, începând de la 5.577 euro (TVA inclus). Planul de rambursare este structurat pe o durată de până la 5 ani, garantând flexibilitate maximă. Vehiculul nu trebuie să depășească 5 ani vechime la momentul finanțării, pentru a se încadra în cele mai avantajoase condiții de creditare.

Garanția oferită este de 12 luni / 20,000 km, extensibilă până la 36 de luni în limita a 40,000 km, asigurând astfel pacea minții și protecție îndelungată. Vehiculul prezintă un istoric complet de service, exclusiv la reprezentanțe Mercedes, și kilometrajul este verificabil și garantat.

În prețul oferit sunt incluse și roți complete de vară, pentru a vă asigura că sunteți pregătiți pentru orice condiții meteorologice.

Vă stăm la dispoziție cu mai multe informații despre opțiunile de leasing automobile și finanțare auto, ca să vă puteți bucura de acest exemplar Mercedes-Benz X-KLASSE, un autovehicul care epitomizează eleganța, forța și inovația.