Avans
Rata lunara cu TVA

Peugeot 5082022 1.6 181 cp 32.810 km

Specificatii

Marca
Peugeot
Model
508
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
32.810 km
Putere motor
181 cp
Cilindree
1.598 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €31.370

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Peugeot 508 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil de încredere, într-o stare impecabilă și cu dotări de ultimă generație. Acest model, lansat în anul 2022, vine cu o gamă variată de funcții și tehnologii care îți vor face fiecare călătorie mai confortabilă și mai sigură.

Când vine vorba de dotări generale, Peugeot 508 îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență de condus excepțională. Printre acestea se numără sistemul de asistență la frânare în caz de urgență, monitorul unghiului mort, sistemul de alarmă, Bluetooth pentru conexiunea cu telefonul tău mobil, sistemul de alarmă și multe altele. De asemenea, vei beneficia de dotări premium precum scaunele încălzite, volanul îmbrăcat în piele și computerul de bord, care îți oferă informații detaliate despre consumul de carburant, navigație și multe altele.

Pe lângă aceste dotări generale, Peugeot 508 vine și cu o serie de dotări specifice care fac din acest automobil o alegere excelentă. De exemplu, vei avea la dispoziție un sistem de asistentă la parcare cu cameră 360°, ceea ce îți va ușura manevrarea în spații restrânse. De asemenea, sistemul de climatizare automată, cu două zone, îți va permite să setezi temperatura preferată atât pentru tine, cât și pentru pasagerii tăi.

Dacă ești interesat de leasing auto sau finanțare auto, trebuie să știi că Peugeot 508 este disponibil atât în varianta de autoturism nou, cât și în varianta de autoturism second-hand. Indiferent de varianta aleasă, poți opta pentru un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 6 ani, poți beneficia de finanțare pe 5 ani, iar în cazul în care are mai mult de 6 ani și mai puțin de 7 ani, perioada de finanțare poate fi de 4 ani.

Indiferent de nevoile tale, Peugeot 508 este alegerea perfectă pentru tine. Cu un design elegant, tehnologii avansate și un nivel înalt de siguranță, acest automobil îți va oferi o experiență de condus memorabilă. Ia legătura cu noi pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și opțiunile de finanțare pentru Peugeot 508.