Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922022 4.0 Benzină 510 cp 3.800 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
3.800 km
Putere motor
510 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €258.329

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche este unul dintre cei mai prestigioși producători de automobile sport de lux din lume. Modelul Porsche 992, lansat în anul 2022, reprezintă o combinație perfectă între designul clasic și tehnologia de ultimă generație.

Dotările generale ale acestui model includ o gamă largă de caracteristici care vor satisface cele mai exigente cerințe. Printre acestea se numără sistemul avansat de asistență la frânare (ABS), compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay pentru conectarea la dispozitivele mobile, anvelope de vară care asigură aderență optimă pe drumuri, farurile cu fază lungă fără orbire, controlul vocal pentru acces rapid la funcțiile esențiale, geamurile electrice pentru confort maxim, sistemul de navigație cu multiple opțiuni de rute și sisteme de securitate de ultimă generație, cum ar fi controlul tracțiunii și dispozitivul antidemaraj electric.

Cu Porsche 992 veți beneficia și de o gamă extinsă de dotări specifice. Acestea includ lumini adaptive care se adaptează în funcție de condițiile de lumină, multiple airbag-uri pentru siguranța pasagerilor, asistent de parcare care facilitează manevrarea în spații restrânse, emisii reduse conform standardului Euro6d, o condiție excelentă pentru un vehicul second-hand, culoare interioară elegantă în nuanțe de negru, faruri LED pentru o vizibilitate superioară, interior din alcantara pentru un plus de rafinament, două sau trei uși pentru acces facil, pilot automat pentru o experiență de condus confortabilă, sistem de climatizare automat cu două zone, etichetă de emisii 4 (verde) ceea ce demonstrează respectul față de mediu și adaptat pentru piața germană.

Această mașină Porsche 992 este disponibilă și în varianta de leasing auto, oferindu-vă posibilitatea de a o achiziționa cu un avans de minim 15%. În plus, puteți opta pentru finanțare auto cu o perioadă de maxim 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, dacă mașina este mai veche de 5 ani, puteți beneficia de o finanțare de până la 5 ani. Dacă vechimea mașinii depășește 6 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. Pentru mașinile de peste 7 ani, perioada de finanțare scade la maxim 3 ani. În cazul mașinilor mai vechi de 8 ani, puteți opta pentru o perioadă de finanțare de până la 2 ani, iar pentru cele de peste 9 ani, doar 1 an.

Indiferent dacă preferați un autoturism second-hand sau unul nou, Porsche 992 este o alegere excelentă. Rezervă acum testul de conducere și descoperiți performanțele și rafinamentul acestui model excepțional.