Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922022 3.0 Benzină 480 cp 33.000 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
33.000 km
Putere motor
480 cp
Cilindree
2.981 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Verde

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €172.380

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche 992 este un model de lux al celebrului producător german de automobile. Această mașină oferă un design elegant și performanțe impresionante pentru o experiență de conducere deosebită.

Dotările generale ale acestui model includ ABS, Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth, Computer de bord, Control vocal, ESP, Frânare în caz de urgență, Geamuri electrice, Închidere centralizată, Isofix, Jante de aliaj, Monitorizare presiune anvelope, Oglinzi laterale electrice, Reglare electrică a scaunelor, Scaune încălzite, Senzor de lumini, Senzor de ploaie automat, Servodirecție, Sistem de navigație și multe altele. Aceste dotări asigură confortul, siguranța și plăcerea de a conduce această mașină de lux.

Dotările specifice includ Adaptive cornering lights, Airbag-uri față, lateral și altele, Sistem de asistență la parcare cu cameră 360°, Faruri LED, Piele integrală în interior, Pilot automat cu funcție de control adaptiv al viteză, Sistem de climatizare automat cu două zone, Trusă de reparații pentru anvelope de urgență și multe altele. Aceste dotări adaugă un plus de valoare și confort experienței de conducere.

Leasing auto și finanțarea auto sunt opțiuni populare pentru cei interesați de achiziționarea unei mașini de lux precum Porsche 992. Masinile în leasing sau automobilele second-hand reprezintă o alternativă atractivă pentru cei care doresc să își achiziționeze o mașină de calitate la un preț mai accesibil. Cu o ofertă de finanțare avantajoasă, puteți beneficia de un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Mărcile și modelele de mașini de lux precum Porsche 992, anul 2022, sunt disponibile într-o varietate de opțiuni, iar condițiile de finanțare pot varia în funcție de fiecare caz în parte. Este important să consultați termenii și condițiile specifice pentru a obține cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Indiferent dacă optați pentru un autoturism nou sau second-hand, leasingul auto și finanțarea auto vă oferă opțiuni flexibile și accesibile pentru a vă permite să vă bucurați de conducerea unui Porsche 992 sau orice altă mașină de lux preferată.