Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922022 3.0 Benzină 480 cp 8.657 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
8.657 km
Putere motor
480 cp
Cilindree
2.981 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Verde

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €207.133

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche, unul dintre cele mai renumite branduri de automobile de lux, a lansat modelul 992 în anul 2022, ca fiind o adevărată bijuterie tehnologică. Această mașină de ultimă generație aduce cu sine numeroase dotări și opțiuni, ce fac din aceasta una dintre cele mai dorite mașini de pe piața auto. Oferind o experiență de conducere de neegalat, Porsche 992 îmbină performanța și designul pentru a crea o mașină cu adevărat remarcabilă.

Dacă ești în căutarea unei metode de finanțare pentru a-ți achiziționa această bijuterie auto, există mai multe opțiuni disponibile. Una dintre cele mai populare metode de finanțare este leasingul auto. Cu un avans de minim 15%, poți beneficia de un leasing auto potrivit nevoilor tale. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, asigurându-ți astfel flexibilitatea pe termen lung.

Dotările generale ale modelului Porsche 992 sunt impresionante și oferă tot confortul și siguranța de care ai nevoie în timpul călătoriilor tale. De la sistemul de asistență fază lungă și schimbare bandă, până la volanul multifuncțional încălzit și scaunele încălzite, această mașină este echipată pentru a face fiecare călătorie cu adevărat plăcută și confortabilă. Alege între scaunele sport, reglabile electric, cu tapițerie din piele integrală pentru o experiență luxoasă sau optează pentru sistemul de navigație și controlul vocal pentru a ajunge la destinația dorită fără bătăi de cap.

Porsche 992 vine și cu numeroase dotări specifice, care adaugă încă o notă de inovație și exclusivitate. Dintre acestea, menționăm sistemul de adaptare a luminilor, airbag-urile față și laterale, sistemul de asistență la parcare cu cameră și senzori față și spate, precum și sistemul de climatizare automat, ce îți permite să menții mereu temperatura potrivită în mașină.

Indiferent că optezi pentru un autoturism nou sau second-hand, finanțarea auto este disponibilă și pentru mașini aflate la maturitate. Astfel, vei putea beneficia de avantajele leasingului automobile chiar și pentru autovehicule mai vechi de 5 ani, cu condiția să nu depășească 6 ani pentru o perioadă de finanțare de 4 ani, 7 ani pentru 3 ani de finanțare și tot așa.

Așadar, leasingul auto devine o opțiune atractivă și pentru cei care vor să își achiziționeze o mașină second-hand în leasing. Cu o gamă variată de modele disponibile, inclusiv autoutilitare second-hand, Porsche îți oferă posibilitatea de a alege mașina dorită, indiferent de bugetul disponibil.

Reține că leasingul auto reprezintă o formă flexibilă și convenabilă de finanțare care îți permite să te bucuri de beneficiile unei mașini de lux, fără a suporta costurile integrate ale proprietății. Acum ai ocazia să conduci un Porsche 992 și să te bucuri de tot rafinamentul și performanța acestui model incomparabil, în timp ce rămâi flexibil din punct de vedere financiar.

Dacă ești interesat de o ofertă personalizată de leasing auto sau de finanțare auto, nu ezita să contactezi un consultant specializat care te va ghida în procesul de alegere a celei mai bune soluții pentru tine. Indiferent dacă preferi un autoturism nou sau second-hand, consultantul te va ajuta să găsești cea mai bună ofertă de leasing auto sau credit extern, adaptată nevoilor și bugetului tău.

Descoperă acum avantajele leasingului auto și alege să conduci un Porsche 992, o mașină care îți oferă performanță, lux și confort în fiecare călătorie!