Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922022 3.0 Benzină 480 cp 6.481 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
6.481 km
Putere motor
480 cp
Cilindree
3.000 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €181.959

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche este una dintre cele mai celebre și dorite mărci de automobile de lux din lume. Modelul 992, lansat în anul 2022, aduce îmbunătățiri considerabile față de predecesorul său, oferind o experiență de conducere excepțională și un design elegant.

Dotările generale ale acestui model includ o gamă variată de funcții și opțiuni, care fac din Porsche 992 o mașină extrem de performantă și sigură. Printre acestea se numără garanția oferită de producător, care asigură proprietarul împotriva oricăror defecte de fabricație, ITP-ul nou, care atestă starea tehnică a vehiculului, precum și manualul de service, care conține informații utile pentru întreținerea corespunzătoare a mașinii. De asemenea, alături de acestea, se regăsesc dotări precum finisajul metalic, care adaugă un aspect elegant și sofisticat, tehnologia de visionare pe timp de noapte, care îmbunătățește vizibilitatea în condiții de iluminare precară, și servodirecția, care facilitează manevrabilitatea în trafic.

Pe lângă dotările generale, Porsche 992 dispune și de dotări specifice care îi conferă un caracter distinct și individualizat. Astfel, această mașină se încadrează în categoria vehiculelor second-hand, ceea ce poate reprezenta o opțiune interesantă pentru cei care doresc să achiziționeze un automobil de lux la un preț mai accesibil. Interiorul de culoare neagră și confecționat din piele integrală oferă o senzație de rafinament și confort, iar cele două sau trei uși asigură accesul facil la interior.

Pentru a face achiziția acestui Porsche 992 mai ușoară și mai accesibilă, poți opta pentru leasing auto sau finanțare auto. Leasingul auto este o opțiune potrivită pentru cei care doresc să folosească mașina o perioadă determinată, fără a o achiziționa în totalitate. Prin intermediul leasingului auto, poți plăti un avans de minim 15% din valoarea mașinii și beneficia de o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Această metodă de finanțare oferă flexibilitate, iar la finalul perioadei de leasing poți decide dacă achiziționezi mașina sau o returnezi.

Dacă preferi să achiziționezi mașina în mod direct, poți opta pentru un credit auto. Există opțiuni de credit extern sau interne la diverse instituții bancare, iar condițiile pot varia în funcție de fiecare bancă în parte. Pentru a beneficia de un credit auto sau leasing, este important ca mașina să îndeplinească anumite criterii. În cazul nostru, Porsche 992 trebuie să aibă o vechime de sub 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe încă 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime cuprinsă între 6 și 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 4 ani. Dacă vechimea mașinii este între 8 și 9 ani, aceasta poate fi finanțată pe maxim 3 ani. În fine, dacă mașina are o vechime de peste 9 ani, aceasta mai poate fi finanțată doar pe o perioadă de un an.

Indiferent de metoda de finanțare aleasă, achiziționarea unui Porsche 992 este o investiție impresionantă. Acest automobil de lux aduce o combinație perfectă între performanță și design rafinat, oferind o experiență de conducere unică. Fie că optezi pentru un leasing auto, pentru un credit auto sau pentru achiziționarea directă, Porsche 992 va reprezenta întotdeauna un simbol al eleganței și prestigiului pe șoselele din întreaga lume.