Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922022 3.8 Benzină 551 cp 1.780 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
1.780 km
Putere motor
551 cp
Cilindree
3.745 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Manuală
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €428.995

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche 992 este un model de lux, lansat în anul 2022, care se remarcă prin designul elegant și performanța impresionantă. Această mașină beneficiază de un set complet de dotări, atât generale, cât și specifice, care asigură o experiență de conducere de neegalat.

Dotările generale ale Porsche 992 includ ABS-ul, anvelopele de vară, asistența la schimbarea benzii, sistemul Bluetooth, computerul de bord, controlul vocal, dispozitivul antidemaraj electric, ESP-ul, închiderea centralizată, geamurile electrice, sistemul de intrare fără cheie, sistemul Isofix, jantele de aliaj, manualul de service, monitorizarea presiunii anvelopelor și oglinzile laterale electrice. De asemenea, mașina este echipată cu oglinda retrovizoare cu întunecare automată, pachetul sport, reglarea electrică a scaunelor, scaune încălzite, scaune sport, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, servodirecție, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, sound system, streaming muzical integrat, suspensie sport, port USB, vehicul pentru nefumători, volan îmbrăcat în piele și volan multifuncțional.

Dotările specifice ale Porsche 992 includ adaptarea luminilor prin cornering, multiple airbag-uri, inclusiv airbag-uri față și laterale, asistent de parcare cu cameră 360°, asistent de parcare față și spate, clasă de emisii Euro 6, vehicul second-hand, interior cu finisaje în culoarea neagră, faruri LED, interior parțial din piele, două sau trei uși, pilot automat cu regulator de viteză și sistem de climatizare automat, cu două zone.

Porsche 992 este disponibil pentru finanțare auto prin intermediul leasingului auto. Avansul minim necesar este de 15%, iar perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, pentru mașinile mai noi de 5 ani, este posibilă finanțarea pe o perioadă de 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani. Mașinile mai vechi de 7 ani pot fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani, iar cele mai vechi de 8 ani pot beneficia de finanțare pe 2 ani. În cazul mașinilor mai vechi de 9 ani, finanțarea este disponibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent dacă ești interesat de un leasing auto sau de o finanțare în vederea achiziționării unui autovehicul, Porsche 992 este un model atrăgător, cu dotări de ultimă generație și performanțe remarcabile. Dacă îți dorești o mașină second-hand sau una nouă în leasing, consultă oferta noastră și alege varianta potrivită nevoilor tale.