Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922023 3.8 Benzină 650 cp 9.700 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
9.700 km
Putere motor
650 cp
Cilindree
3.745 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Descriere

Porsche 992 este un model de lux, fabricat de prestigioasa marcă germană Porsche, și este disponibil în anul 2023. Acest automobil impresionant vine cu o serie de dotări generale și specifice care îl plasează într-o clasă superioară.

Dotările generale ale Porsche 992 includ tehnologii avansate și confortul de excepție pe care îl oferă. ABS-ul asigură o frânare optimă în orice situație de conducere, iar apelarea automată în caz de urgență reprezintă un aspect crucial pentru siguranța șoferului și a pasagerilor. Sistemul Apple CarPlay permite conectarea facilă și sincronizarea smartphone-ului cu sistemul de infotainment al mașinii, oferind o experiență convenabilă și completă. Asistența la pornirea în rampă este o facilitate utilă, în special în orașe cu dealuri abrupte, iar avertizarea în caz de accident este un plus în materie de siguranță activă.

Sistemul Bluetooth facilitează comunicarea fără fir între telefonul mobil și sistemul audio al mașinii, permițând ascultarea muzicii preferate sau efectuarea de apeluri în siguranță. Ceasurile de bord digitale asigură o afișare clară și ușor de citit a informațiilor despre mașină, cum ar fi viteza, nivelul de combustibil sau distanța parcursă. Computerul de bord oferă diverse informații utile despre consumul de combustibil, navigație sau performanța mașinii. Controlul vocal facilitează accesul la funcțiile mașinii prin comenzi vocale, asigurând o experiență hands-free. Sistemul ESP (Program Electronic de Stabilitate) are rolul de a menține stabilitatea mașinii în timpul manevrelor dificile sau în condiții de drum precare.

Farurile cu faza lungă fără orbire asigură o vizibilitate maximă pe timp de noapte, evitând orice disconfort vizual pentru șoferii din sens opus. Filtrul de particule ajută la reducerea emisiilor provenite de la sistemul de evacuare, contribuind la protejarea mediului înconjurător. Frânarea în caz de urgență este o caracteristică de siguranță esențială, care reduce distanța de frânare în cazul unei situații critice. Geamurile electrice facilitează operarea acestora din mers, iar închiderea centralizată asigură o securitate crescută.

Sistemul Isofix permite montarea ușoară și sigură a scaunelor pentru copii, garantând protecția maximă a celor mici pe parcursul călătoriilor. Jantele de aliaj conferă un aspect elegant mașinii, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută în interior. Finisajul metalic adaugă un plus de sofisticare și rafinament acestui vehicul de lux. Monitorizarea presiunii în anvelope este o dotare utilă pentru a preveni riscul de explozie sau degradare prematură a anvelopelor. Oglinda retrovizoare cu întunecare automată asigură o vizibilitate clară în timpul condusului pe timp de noapte, evitând orice reflexii inutile. Oglinzile laterale electrice oferă posibilitatea de a le regla ușor și rapid în funcție de nevoile șoferului.

Pachetul sport adaugă un plus de performanță și dinamism modelului Porsche 992, în timp ce reglarea electrică a scaunelor permite personalizarea poziției acestora pentru un confort optim. Scaunele încălzite sunt o caracteristică apreciată în sezoanele reci, asigurând o călătorie plăcută chiar și în condiții de temperaturi scăzute. Scaunele sport oferă o susținere excelentă și un confort sporit în timpul conducerii dinamică. Scaunele ventilate permit răcirea corpului în sezonul cald, asigurând o experiență plăcută și confortabilă în timpul călătoriilor lungi.

Senzorul de lumini permite aprinderea automată a farurilor în funcție de intensitatea luminii ambientale, asigurând o vizibilitate optimă și o siguranță crescută în condiții de lumină redusă sau întuneric. Senzorul de ploaie automat declanșează stergătoarele de parbriz la detectarea picăturilor de ploaie, asigurând un parbriz curat și o vizibilitate excelentă în timpul ploii. Servodirecția facilitează manevrabilitatea mașinii, permițând o direcție ușoară și precisă. Setul pentru mâini libere este util în timpul condusului, asigurând o conectivitate rapidă și comodă a telefonului mobil cu sistemul audio al mașinii.

Sistemul de alarmă protejează vehiculul împotriva spargerilor sau a furturilor, asigurând o siguranță sporită în orice moment. Sistemul de control al tracțiunii optimizează aderența roților și stabilitatea mașinii, în special pe suprafețe alunecoase sau în condiții de drum dificile. Sistemul de pornire/oprire automată oprește și repornește motorul în mod automat în timpul opririlor temporare, reducând consumul de combustibil și emisiile de CO2. Sistemul de navigație facilitează ghidarea în trafic și perminte găsirea celor mai eficiente rute. Sound system-ul de înaltă calitate oferă o experiență audio superioară, redând cu acuratețe și claritate detaliile muzicale.

Suportul cot asigură un plus de confort pentru șofer și pasagerul din dreapta, oferind un sprijin adecvat în timpul condusului. Suportul lombar reglabil permite ajustarea suportului pentru spate în funcție de preferințe și necesități. Suspensia sport oferă performanțe superioare în manevrabilitate și stabilitate, permițând șoferului să se bucure de o experiență de condus dinamică și plăcută. Ecranul tactil permite gestionarea funcțiilor mașinii printr-o simplă atingere, asigurând o interacțiune intuitivă și comodă.

Tracțiunea integrală 4x4 este un element esențial pentru a beneficia de o aderență optimă și de o stabilitate crescută în orice condiții de drum. Trapă decapotabilă este o caracteristică rafinată a acestui model, oferind utilizatorului posibilitatea de a se bucura de senzația plăcută a unei plimbări în aer liber. Portul USB facilitează conectarea dispozitivelor electronice pentru încărcare sau redare media.

Volanul cu padele este un element distinctiv al mașinii, permițând schimbarea rapidă și precisă a treptelor de viteză. Volanul îmbrăcat în piele oferă o plăcere tactile superioară și un aspect sofisticat. Volanul multifuncțional este prevăzut cu butoane intuitive și comenzi utile care permit accesul rapid la funcțiile mașinii. Sistemul de hotspot WLAN/WiFi asigură conectivitatea la internet pentru toți pasagerii, permitând navigarea sau accesul la diverse servicii online.

Dotările specifice ale Porsche 992 includ câteva opțiuni adiționale care oferă un plus de confort și performanță. Adaptarea lumini lor Adaptive cornering lights asigură o iluminare optimă la viraje, subliniind siguranța în conducerea pe timp de noapte. Airbag-urile față și laterale reprezintă o măsură suplimentară de siguranță pasivă, protejând pasagerii în caz de coliziune. Asistentul de parcare cu cameră facilitează manevrele de parcare, oferind o imagine clară și detaliată a mediului înconjurător. Asistentul de parcare față și spate oferă ghidare suplimentară în timpul manevrelor de parcare, facilitând parcarea în spații restrânse.

Condiția acestui vehicul este de second-hand, ceea ce înseamnă că a avut un proprietar anterior, dar a fost întreținut și verificat pentru a asigura o funcționare optimă. Culoarea interiorului este negru, conferind un aspect elegant și rafinat mașinii. Farurile LED adaugă un plus de stil și eficiență acestui model, oferind o lumină puternică și clară. Materialul interior din piele integrală asigură un confort excepțional și o estetică superioară.

Porsche 992 este un automobil cu un design impresionant și performanțe remarcabile. Este disponibil cu două sau trei uși, permițând acces rapid și facil în și din mașină. Pilotul automat cu regulator de viteză facilitează călătoriile lungi, oferind un plus de confort și relaxare în timpul condusului. Sistemul de climatizare automată cu 2 zone asigură un climat plăcut în interiorul mașinii, indiferent de condițiile externe.

Acum, poți deține noul Porsche 992 prin leasing auto sau finanțare auto, conform propriilor preferințe și necesități. În general, opțiunea de leasing auto este ideală pentru cei care doresc să aibă acces la un vehicul de lux, fără a investi în achiziția integrală a acestuia. Prin leasing, poți plăti un avans de minim 15% și să beneficiezi de o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Dacă Porsche 992 are cel mult 5 ani, o poți finanța pe încă 5 ani. În cazul în care este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani. Pentru mașini mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani. Pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare este de 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, se poate obține finanțare pe o singură perioadă de 1 an.

Opțiunea de leasing auto oferă multiple avantaje, cum ar fi posibilitatea de a înlocui mașina cu una nouă la finalul contractului, lucruri mentenționate în acest anunț precum >credit auto, credit extern, leasing automobile, masini in leasing, auto second hand, autoutilitare second hand, auto noi in lesing. Astfel, prin leasing auto, poți avea acces la un Porsche 992 de excepție fără a investi suma integrală în achiziție, și să beneficiezi de avantaje fiscale sau de posibilitatea de a alege dotările și culorile preferate pentru mașina ta.

În rezumat, Porsche 992 este un model de lux care oferă performanțe excelente și confort excepțional. Dot

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €245.715

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche 992 este un model de lux, fabricat de prestigioasa marcă germană Porsche, și este disponibil în anul 2023. Acest automobil impresionant vine cu o serie de dotări generale și specifice care îl plasează într-o clasă superioară.

Dotările generale ale Porsche 992 includ tehnologii avansate și confortul de excepție pe care îl oferă. ABS-ul asigură o frânare optimă în orice situație de conducere, iar apelarea automată în caz de urgență reprezintă un aspect crucial pentru siguranța șoferului și a pasagerilor. Sistemul Apple CarPlay permite conectarea facilă și sincronizarea smartphone-ului cu sistemul de infotainment al mașinii, oferind o experiență convenabilă și completă. Asistența la pornirea în rampă este o facilitate utilă, în special în orașe cu dealuri abrupte, iar avertizarea în caz de accident este un plus în materie de siguranță activă.

Sistemul Bluetooth facilitează comunicarea fără fir între telefonul mobil și sistemul audio al mașinii, permițând ascultarea muzicii preferate sau efectuarea de apeluri în siguranță. Ceasurile de bord digitale asigură o afișare clară și ușor de citit a informațiilor despre mașină, cum ar fi viteza, nivelul de combustibil sau distanța parcursă. Computerul de bord oferă diverse informații utile despre consumul de combustibil, navigație sau performanța mașinii. Controlul vocal facilitează accesul la funcțiile mașinii prin comenzi vocale, asigurând o experiență hands-free. Sistemul ESP (Program Electronic de Stabilitate) are rolul de a menține stabilitatea mașinii în timpul manevrelor dificile sau în condiții de drum precare.

Farurile cu faza lungă fără orbire asigură o vizibilitate maximă pe timp de noapte, evitând orice disconfort vizual pentru șoferii din sens opus. Filtrul de particule ajută la reducerea emisiilor provenite de la sistemul de evacuare, contribuind la protejarea mediului înconjurător. Frânarea în caz de urgență este o caracteristică de siguranță esențială, care reduce distanța de frânare în cazul unei situații critice. Geamurile electrice facilitează operarea acestora din mers, iar închiderea centralizată asigură o securitate crescută.

Sistemul Isofix permite montarea ușoară și sigură a scaunelor pentru copii, garantând protecția maximă a celor mici pe parcursul călătoriilor. Jantele de aliaj conferă un aspect elegant mașinii, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută în interior. Finisajul metalic adaugă un plus de sofisticare și rafinament acestui vehicul de lux. Monitorizarea presiunii în anvelope este o dotare utilă pentru a preveni riscul de explozie sau degradare prematură a anvelopelor. Oglinda retrovizoare cu întunecare automată asigură o vizibilitate clară în timpul condusului pe timp de noapte, evitând orice reflexii inutile. Oglinzile laterale electrice oferă posibilitatea de a le regla ușor și rapid în funcție de nevoile șoferului.

Pachetul sport adaugă un plus de performanță și dinamism modelului Porsche 992, în timp ce reglarea electrică a scaunelor permite personalizarea poziției acestora pentru un confort optim. Scaunele încălzite sunt o caracteristică apreciată în sezoanele reci, asigurând o călătorie plăcută chiar și în condiții de temperaturi scăzute. Scaunele sport oferă o susținere excelentă și un confort sporit în timpul conducerii dinamică. Scaunele ventilate permit răcirea corpului în sezonul cald, asigurând o experiență plăcută și confortabilă în timpul călătoriilor lungi.

Senzorul de lumini permite aprinderea automată a farurilor în funcție de intensitatea luminii ambientale, asigurând o vizibilitate optimă și o siguranță crescută în condiții de lumină redusă sau întuneric. Senzorul de ploaie automat declanșează stergătoarele de parbriz la detectarea picăturilor de ploaie, asigurând un parbriz curat și o vizibilitate excelentă în timpul ploii. Servodirecția facilitează manevrabilitatea mașinii, permițând o direcție ușoară și precisă. Setul pentru mâini libere este util în timpul condusului, asigurând o conectivitate rapidă și comodă a telefonului mobil cu sistemul audio al mașinii.

Sistemul de alarmă protejează vehiculul împotriva spargerilor sau a furturilor, asigurând o siguranță sporită în orice moment. Sistemul de control al tracțiunii optimizează aderența roților și stabilitatea mașinii, în special pe suprafețe alunecoase sau în condiții de drum dificile. Sistemul de pornire/oprire automată oprește și repornește motorul în mod automat în timpul opririlor temporare, reducând consumul de combustibil și emisiile de CO2. Sistemul de navigație facilitează ghidarea în trafic și perminte găsirea celor mai eficiente rute. Sound system-ul de înaltă calitate oferă o experiență audio superioară, redând cu acuratețe și claritate detaliile muzicale.

Suportul cot asigură un plus de confort pentru șofer și pasagerul din dreapta, oferind un sprijin adecvat în timpul condusului. Suportul lombar reglabil permite ajustarea suportului pentru spate în funcție de preferințe și necesități. Suspensia sport oferă performanțe superioare în manevrabilitate și stabilitate, permițând șoferului să se bucure de o experiență de condus dinamică și plăcută. Ecranul tactil permite gestionarea funcțiilor mașinii printr-o simplă atingere, asigurând o interacțiune intuitivă și comodă.

Tracțiunea integrală 4x4 este un element esențial pentru a beneficia de o aderență optimă și de o stabilitate crescută în orice condiții de drum. Trapă decapotabilă este o caracteristică rafinată a acestui model, oferind utilizatorului posibilitatea de a se bucura de senzația plăcută a unei plimbări în aer liber. Portul USB facilitează conectarea dispozitivelor electronice pentru încărcare sau redare media.

Volanul cu padele este un element distinctiv al mașinii, permițând schimbarea rapidă și precisă a treptelor de viteză. Volanul îmbrăcat în piele oferă o plăcere tactile superioară și un aspect sofisticat. Volanul multifuncțional este prevăzut cu butoane intuitive și comenzi utile care permit accesul rapid la funcțiile mașinii. Sistemul de hotspot WLAN/WiFi asigură conectivitatea la internet pentru toți pasagerii, permitând navigarea sau accesul la diverse servicii online.

Dotările specifice ale Porsche 992 includ câteva opțiuni adiționale care oferă un plus de confort și performanță. Adaptarea lumini lor Adaptive cornering lights asigură o iluminare optimă la viraje, subliniind siguranța în conducerea pe timp de noapte. Airbag-urile față și laterale reprezintă o măsură suplimentară de siguranță pasivă, protejând pasagerii în caz de coliziune. Asistentul de parcare cu cameră facilitează manevrele de parcare, oferind o imagine clară și detaliată a mediului înconjurător. Asistentul de parcare față și spate oferă ghidare suplimentară în timpul manevrelor de parcare, facilitând parcarea în spații restrânse.

Condiția acestui vehicul este de second-hand, ceea ce înseamnă că a avut un proprietar anterior, dar a fost întreținut și verificat pentru a asigura o funcționare optimă. Culoarea interiorului este negru, conferind un aspect elegant și rafinat mașinii. Farurile LED adaugă un plus de stil și eficiență acestui model, oferind o lumină puternică și clară. Materialul interior din piele integrală asigură un confort excepțional și o estetică superioară.

Porsche 992 este un automobil cu un design impresionant și performanțe remarcabile. Este disponibil cu două sau trei uși, permițând acces rapid și facil în și din mașină. Pilotul automat cu regulator de viteză facilitează călătoriile lungi, oferind un plus de confort și relaxare în timpul condusului. Sistemul de climatizare automată cu 2 zone asigură un climat plăcut în interiorul mașinii, indiferent de condițiile externe.

Acum, poți deține noul Porsche 992 prin leasing auto sau finanțare auto, conform propriilor preferințe și necesități. În general, opțiunea de leasing auto este ideală pentru cei care doresc să aibă acces la un vehicul de lux, fără a investi în achiziția integrală a acestuia. Prin leasing, poți plăti un avans de minim 15% și să beneficiezi de o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Dacă Porsche 992 are cel mult 5 ani, o poți finanța pe încă 5 ani. În cazul în care este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani. Pentru mașini mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani. Pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare este de 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, se poate obține finanțare pe o singură perioadă de 1 an.

Opțiunea de leasing auto oferă multiple avantaje, cum ar fi posibilitatea de a înlocui mașina cu una nouă la finalul contractului, lucruri mentenționate în acest anunț precum >credit auto, credit extern, leasing automobile, masini in leasing, auto second hand, autoutilitare second hand, auto noi in lesing. Astfel, prin leasing auto, poți avea acces la un Porsche 992 de excepție fără a investi suma integrală în achiziție, și să beneficiezi de avantaje fiscale sau de posibilitatea de a alege dotările și culorile preferate pentru mașina ta.

În rezumat, Porsche 992 este un model de lux care oferă performanțe excelente și confort excepțional. Dot