Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922023 3.8 Benzină 581 cp 4.990 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
4.990 km
Putere motor
581 cp
Cilindree
3.745 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €246.994

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche 992 este un model de mașină de lux produs de celebrul constructor german. Cu un design elegant și performanțe remarcabile, acesta se află într-o clasă aparte în lumea automobilelor. Dotările generale ale acestei mașini sunt impresionante și oferă confort și funcționalitate în același timp. Sistemul de navigație îți permite să te bucuri de o călătorie fără griji, în timp ce senzorii de ploaie automat și de lumină asigură o experiență de conducere sigură și confortabilă.

Mașina dispune de dotări moderne, precum Apple CarPlay, care îți permite să te conectezi la smartphone-ul tău și să accesezi aplicații și funcții importante, precum și Bluetooth, pentru a rămâne la curent cu apelurile și mesajele tale. Absența cheilor este o facilitate care oferă comoditate și siguranță, iar jantele de aliaj, sistemul de alarmă și închiderea centralizată adaugă un plus de eleganță și securitate.

Această mașină este echipată cu o suspensie sport, reglare electrică a scaunelor și scaune încălzite pentru a te asigura că vei avea o experiență de conducere plăcută și confortabilă, chiar și în cele mai lungi călătorii. Oglinzile laterale electrice și oglinzile retrovizoare cu întunecare automată îți oferă o vizibilitate excelentă, iar sistemul de control al tracțiunii și asistența la pornirea în rampă îți oferă o siguranță sporită pe drum.

Porsche 992 vine cu o gamă impresionantă de dotări specifice, care adaugă un plus de valoare și stil mașinii. Sistemul de iluminare adaptiv și farurile LED asigură o vizibilitate excelentă în orice condiții de drum, iar airbag-urile față și laterale adaugă o protecție suplimentară pentru tine și pasagerii tăi.

Această mașină este clasificată ca Euro 6, ceea ce înseamnă că respectă cele mai stricte norme de emisii. De asemenea, este disponibilă și în varianta de vehicul second-hand, ceea ce te ajută să te bucuri de luxul și performanța unui Porsche la un preț mai accesibil.

Pentru a putea achiziționa această mașină, vei avea nevoie de un avans de minim 15% din valoarea totală a mașinii. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. Dacă mașina are mai puțin de 5 ani, o poți finanța pe o perioadă de 5 ani. Însă, dacă este mai veche, perioada de finanțare va fi mai scurtă. De exemplu, o mașină cu o vechime de 6 ani poate fi finanțată doar pe 4 ani, iar una cu o vechime de 8 ani doar pe 2 ani.

Indiferent de modelul și specificațiile pe care le alegi, Porsche 992 te va surprinde cu performanța și rafinamentul său. Fie că îți dorești o mașină pentru uz personal sau pentru afacerea ta, această mașină de lux va satisface toate exigențele tale. Contactează-ne pentru detalii suplimentare sau vizitează showroom-ul nostru pentru a vedea personal această minunată creație germană.