Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922023 3.0 Benzină 480 cp 8.650 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
8.650 km
Putere motor
480 cp
Cilindree
2.981 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Verde

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €206.931

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche 992, modelul anului 2023, este o mașină de lux care impresionează prin designul său rafinat și performanțele excepționale. Această mașină este potrivită atât pentru cei pasionați de viteza și adrenalina oferite de cursele sport, cât și pentru cei care apreciază confortul și tehnologia de ultimă generație.

Dotările generale ale Porsche 992 includ Apple CarPlay, asistență la schimbarea benzii, Bluetooth, ceasuri de bord digitale, computer de bord, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, geamuri electrice, închidere centralizată, jante de aliaj, lumină ambientală, monitorizare a presiunii anvelopelor, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, pachet sport, recunoaștere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, scaune sport, senzor de ploaie automat, servodirecție, sistem de alarmă, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, sistem audio de înaltă calitate, suport lombar, suspensie sport, touchscreen, tracțiune integrală 4x4, port USB, vehicul pentru nefumători, volan cu padele și volan multifuncțional.

Dotările specifice ale acestui model includ sistem de iluminare adaptiv, asistent de parcare pe spate, condiție de vehicul second-hand, culoare interioară neagră, faruri LED, tapițerie din piele integrală, număr de uși de două sau trei, pilot automat/regulator de viteză, sistem de climatizare automat cu două zone și versiune specifică țării - Germania.

Pentru a achiziționa acest model de Porsche 992, există opțiunea de leasing auto sau finanțare auto. Pentru leasing-ul auto, se solicită un avans de minim 15% din valoarea mașinii și perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 5 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de 5 ani. Dacă mașina este mai veche, perioada de finanțare se va scurta în consecință. De exemplu, pentru o mașină cu o vechime de 6 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de 4 ani. Pentru o mașină cu o vechime de 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani, iar pentru o mașină cu o vechime de 8 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de 2 ani. Pentru mașinile mai vechi de 9 ani, se poate acorda finanțare doar pentru o perioadă de 1 an.

Pentru a beneficia de un leasing auto sau o finanțare auto, puteți apela la serviciile noastre specializate în acordarea de credite și finanțări auto. Ne asigurăm că procesul de obtinere a finanțării este rapid și eficient. Vă punem la dispoziție îndrumări specializate și soluții personalizate pentru a vă îndeplini dorințele de a avea un Porsche 992 în garajul dumneavoastră.

Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre opțiunile de leasing auto și finanțare auto disponibile pentru Porsche 992. Fie că doriți să achiziționați un model nou sau second-hand, suntem aici să vă ajutăm să realizați visul dumneavoastră de a avea un Porsche 992 în garajul dumneavoastră.