Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche 9922023 3.8 Benzină 650 cp 6.500 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
992
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
6.500 km
Putere motor
650 cp
Cilindree
3.745 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €262.594

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche, unul dintre cei mai prestigioși producători de automobile din lume, revoluționează industria auto cu noul lor model, Porsche 992, anul 2023. Această mașină impresionantă este înzestrată cu tehnologii de ultimă generație și dotări de top, care vor face din fiecare călătorie o experiență remarcabilă.

Cu Porsche 992, veți beneficia de o serie de dotări generale care vor asigura confort și siguranță în drumul vostru. Sistemul ABS vă va permite să frânați în siguranță în orice situație, iar funcționalitățile Android Auto și Apple CarPlay vă vor permite să vă conectați smartphone-ul la sistemul de infotainment al mașinii, pentru a accesa aplicațiile preferate fără dificultate.

Anvelopele de vară vă vor asigura aderență optimă pe orice suprafață de drum, în timp ce apelul automat în caz de urgență și asistența la pornirea în rampă vor adăuga un plus de siguranță la fiecare călătorie. Avertizarea în caz de accident și în caz de oboseală vor monitoriza constant starea dumneavoastră și vă vor avertiza în cazul în care acestea depășesc limitele de siguranță.

Când vine vorba de divertisment și conectivitate, Porsche 992 nu face nicio concesie. Bluetooth-ul vă permite să vă conectați dispozitivele cu ușurință, în timp ce CD player-ul și sistemul de sunet premium vă vor asigura o experiență audio de excepție. Dotările suplimentare, precum controlul vocal și încărcarea wireless a telefonului, întregesc pachetul de conectivitate și comoditate oferit de această mașină de lux.

Porsche 992 nu face compromisuri în materie de siguranță. Sistemul ESP vă va ajuta să mențineți mașina sub control în orice circumstanțe, iar farurile cu faza lungă fără orbire vă vor asigura o vizibilitate excelentă pe timp de noapte. Frânarea în caz de urgență și monitorizarea presiunii anvelopelor completează lista de dotări care au în vedere atât securitatea dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Porsche 992 vine și cu o serie de dotări specifice, care adaugă un plus de confort și lux. Sistemul de adaptare a luminilor, bazat pe tehnologia LED, vă va asigura o iluminare optimă în orice situație. Asistentul de parcare cu cameră 360° vă va facilita manevrarea în spații restrânse, iar climatizarea automată vă va oferi un climat interior plăcut, indiferent de condițiile din exterior.

Această mașină este disponibilă și în variante second-hand, ceea ce vă oferă posibilitatea de a avea parte de această bijuterie auto la un preț mai accesibil. Cu ajutorul serviciului de leasing auto, puteți beneficia de avantajele unei mașini în leasing, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Acest serviciu este disponibil atât pentru mașinile noi în leasing, cât și pentru autoutilitarele second-hand.

Indiferent de opțiunea dumneavoastră, Porsche 992 este o alegere de succes atunci când vine vorba de performanță, stil și confort. Fiind o mașină recentă, este important de menționat că potențialul de finanțare depinde de vechimea mașinii. Astfel, o mașină mai veche de 5 ani poate fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, perioada maximă de finanțare este de 4 ani. Mașinile mai vechi de 7 ani pot fi finanțate pe maxim 3 ani, iar cele mai vechi de 8 ani pe 2 ani. Mașinile cu o vechime mai mare de 9 ani pot fi finanțate doar pe un an.

Cu Porsche 992, performanța și eleganța se întâlnesc într-un mod spectaculos. Contactați-ne pentru mai multe informații despre finanțarea auto și opțiunile de leasing. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea celei mai potrivite soluții de finanțare pentru dumneavoastră.