Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 3.0 Benzină 340 cp 49.800 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
49.800 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €83.895

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de marca germană Porsche și a fost lansat pentru prima dată în anul 2002. Modelul prezentat aici face parte din generația a treia și este fabricat în anul 2022. Porsche Cayenne este unul dintre cele mai populare și de succes SUV-uri de pe piață, reprezentând combinatia perfectă între eleganță, performanță și utilitate.

Dotările generale ale acestui model sunt extrem de diverse și cuprind o gamă largă de tehnologii și caracteristici avansate. Printre acestea se numără sistemul de frânare ABS, anvelopele de vară, apelarea automată în caz de urgență, funcția Apple CarPlay, asistența fază lungă, asistența la pornirea în rampă, avertizarea în caz de accident, conectivitatea Bluetooth, ceasurile bord digitale, computerul de bord, controlul vocal, dispozitivul antidemaraj electric, sistemul electronic de stabilitate ESP, frânarea în caz de urgență, geamurile electrice, hayonul portbagaj electric, închiderea centralizată, intrarea fără cheie, sistemul de fixare a scaunelor pentru copii Isofix, jantele de aliaj, manual de service, monitorizarea presiunii anvelopelor, oglinda retrovizoare cu întunecare automată, oglinzile laterale electrice, pachetul sport, parbrizul încălzit, plafonul panoramic din sticlă, recunoașterea semnelor rutiere, reglarea electrică a scaunelor, scaunele încălzite, scaunele sport, senzorul de lumini, senzorul de ploaie automat, separatorul portbagajului, servodirecția, setul pentru mâini libere, sistemul de alarmă, sistemul de control al tracțiunii, sistemul de control al vitezei, sistemul de pornire/oprire automată, sistemul de navigație, sistemul audio de înaltă calitate, funcția de streaming muzical integrată, suportul pentru cot, ecranul tactil, tracțiunea integrală 4x4, sistemul de deschidere al trapăi decapotabile, portul USB și volanul cu padele, îmbrăcat în piele, multifuncțional, cu funcția de comandă vocală și hotspot WLAN/WiFi.

Dotările specifice puse la dispoziție pentru acest model includ adaptarea luminilor cu tehnologia Adaptive Cornering Lights, multiple airbag-uri pentru siguranță (față, lateral și altele), sistemul de asistență la parcare cu cameră și cu senzori față și spate, clasificarea de emisii conform standardului Euro6d-TEMP, condiția mașinii ca fiind second-hand, culoarea interioară în nuanțe de bej, farurile LED pentru iluminarea față, interiorul din piele integrală pentru extra confort, numărul ușilor poate fi de patru sau cinci, pilotul automat cu funcția de reglare a vitezei, sistemul de climatizare automată în două zone, sistemul de etichetare a emisiilor cu clasa 4 (verde).

În ceea ce privește posibilitatea de finanțare, pentru achiziționarea acestui model în leasing auto sau prin credit auto, se poate opta pentru un avans de minim 15% din valoarea mașinii. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Astfel, în cazul în care mașina are maximum 5 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă maximă de 5 ani. Pentru mașinile cu o vechime între 6 și 7 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 4 ani. Pentru mașinile cu o vechime între 7 și 8 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 3 ani. Pentru mașinile cu o vechime între 8 și 9 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 2 ani. Și nu în ultimul rând, pentru mașinile cu o vechime mai mare de 9 ani, acestea pot fi finanțate doar pe o perioadă de 1 an.

Datorită dotărilor sale de top și performanțelor sale remarcabile, Porsche Cayenne reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de lux, stil și putere în condusul zilnic sau în aventurile off-road. Așadar, indiferent de opțiunea de finanțare aleasă - leasing auto sau credit auto - Porsche Cayenne este o alegere excelentă atât pentru cei care doresc un autoturism second-hand de calitate, cât și pentru cei care sunt interesați de autovehicule noi în leasing. Cu Porsche Cayenne, luxul și performanța devin o realitate accesibilă.