Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 4.0 680 cp 34.000 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
34.000 km
Putere motor
680 cp
Cilindree
3.996 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €163.354

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de către producătorul german de automobile Porsche. Modelul Cayenne a fost introdus pe piață în anul 2002 și este oferit în diferite variante și configurații, pentru a satisface diversele preferințe și nevoi ale clienților.

Dotările generale ale Porsche Cayenne includ multiple sisteme și tehnologii avansate, care asigură atât confortul, cât și siguranța și performanța la volan. Printre acestea se numără ABS (sistem de frânare antiblocare), apel automat în caz de urgență, conectivitate Apple CarPlay, asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii de circulație, avertizare în caz de accident, Bluetooth, ceasuri de bord digitale, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, control electronic al stabilității (ESP), faruri cu faza lungă fără orbire, frânare de urgență, geamuri electrice, hayon portbagaj electric, head-up display, încălzire auxiliară, închidere centralizată, sistem de fixare a scaunelor pentru copii (Isofix), jante de aliaj, lumină ambientală, caroserie vopsită în culoare metallică, monitor pentru unghiul mort, sistem night vision, oglinzi laterale electrice, sistem de navigație, sistem de recunoaștere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, scaune încălzite pentru pasagerii din spate, scaune sport, scaune ventilate, senzor de lumină, senzor de ploaie cu funcție automată, servodirecție, sistem de alarmă, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de sunet premium, suport pentru cot, suport lombar, suspensie pneumatică, touchscreen, tracțiune integrală (4x4), port USB, vehicul nefumător, volan cu padele, volan încălzit și volan multifuncțional.

Dotările specifice ale Porsche Cayenne includ mai multe opțiuni și accesorii care îmbunătățesc experiența de conducere și adaugă funcționalități suplimentare. Printre acestea se numără adaptare lumini adaptive, airbag-uri față și laterale, asistent de parcare cu cameră panoramică de 360 de grade, asistent de parcare față și spate, clasă de emisii Euro6d, vehicul second-hand în stare bună, interior realizat în piele integrală de culoare neagră, faruri laser, mod de cuplare a remorcii cu cârlig pivotant, număr de uși patru sau cinci, pilot automat adaptiv, sistem de climatizare automată cu patru zone.

Dacă sunteți interesat să achiziționați un Porsche Cayenne în leasing auto sau prin finanțare auto, puteți beneficia de un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Datorită faptului că Porsche Cayenne este un model de anul 2022, respectă și cerința că mașina să nu fie mai veche de 5 ani, permițând astfel o finanțare pe încă 5 ani. Este important de menționat că în funcție de vechimea mașinii, durata maximă de finanțare poate varia. Astfel, dacă mașina are o vechime de peste 6 ani, se poate finanța doar pentru 4 ani, în cazul în care are o vechime de peste 7 ani, se poate finanța maxim pentru 3 ani, iar în situația în care mașina are o vechime de peste 8 ani, se poate finanța doar pentru 2 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 9 ani, finanțarea este posibilă doar pentru o perioadă de un an.

Porsche Cayenne este o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine luxul și performanța unui SUV de top, iar opțiunile de leasing auto și finanțare auto oferă flexibilitate și accesibilizarea unei astfel de mașini de lux. Indiferent dacă preferați un automobil second-hand sau unul nou în leasing, Porsche Cayenne este o alegere pe care cu siguranță nu veți regreta.