Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 4.0 Benzină 460 cp 28.255 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
28.255 km
Putere motor
460 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €143.636

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este unul dintre cele mai prestigioase SUV-uri din lume, reprezentând eleganță, performanță și rafinament într-o singură mașină. Modelul din anul 2022 vine cu o serie de dotări de ultimă generație, care îmbină tehnologia avansată cu confortul și siguranța.

Pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client, Porsche Cayenne vine echipat cu o gamă variată de dotări generale. Printre acestea se numără sistemele ABS și ESP, care asigură o frânare eficientă și o aderență optimă pe orice suprafață de drum. De asemenea, mașina beneficiază de dotări moderne, precum Android Auto și Apple CarPlay, care permit conectivitatea cu telefoanele inteligente pentru acces facil la aplicații și servicii.

Porsche Cayenne este un partener de încredere în călătoriile lungi, datorită dotărilor sale care asigură confort și siguranță. Astfel, mașina este echipată cu asistență pentru fază lungă, care reglează automat lumina farurilor în funcție de traficul din față, și asistență la pornirea în rampă, care previne alunecarea în timpul plecării în pantă. De asemenea, sistemul de asistență pentru schimbarea benzii de circulație și cel de avertizare în caz de accident contribuie la siguranța șoferului și a pasagerilor.

Porsche Cayenne vine și cu dotări care țin cont de nevoile și confortul pasagerilor. Astfel, mașina este echipată cu scaune încălzite, atât în față, cât și în spate, pentru un confort în orice sezon. De asemenea, dotări precum oglinzi laterale electrice, geamuri electrice și închidere centralizată asigură un control facil și comod în timpul călătoriilor.

Mașina este prevăzută cu un sistem de navigație avansat și cu un sistem audio de calitate superioară, pentru o experiență completă și rafinată în timpul călătoriilor. De asemenea, volanul încălzit și volanul multifuncțional adaugă un plus de confort și comoditate în conducere.

Porsche Cayenne este disponibilă și în varianta 4x4, care asigură o tracțiune excelentă pe orice tip de teren și în orice condiții meteorologice. Sistemul de control al tracțiunii și sistemul de suspensie pneumatică contribuie la stabilitatea și manevrabilitatea mașinii în orice situație.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, acest model de Porsche Cayenne poate fi achiziționat și prin intermediul serviciilor de leasing auto. Leasingul auto este o opțiune avantajoasă pentru cei care doresc să conducă un model Porsche Cayenne fără a achita întreaga sumă odată. Prin leasingul auto, se poate obține acces rapid și simplu la o mașină nouă sau second-hand, beneficiind în același timp de servicii de întreținere și asistență incluse în contract.

Pentru a beneficia de un leasing auto adaptat nevoilor tale, este necesar un avans de minim 15% din valoarea mașinii și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. De asemenea, este important de menționat că mașina trebuie să fie mai nouă de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care vechimea mașinii depășește 6 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, se acordă finanțare pe o perioadă de maxim 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani, pe o perioadă de 2 ani. În situația în care mașina are o vechime mai mare de 9 ani, finanțarea se poate face doar pe o perioadă de 1 an.

Leasingul auto este o modalitate flexibilă și accesibilă de a avea un Porsche Cayenne în garajul tău. Indiferent dacă optezi pentru un model nou sau second-hand, leasingul auto îți oferă libertatea de a conduce o mașină de lux fără a face un efort financiar prea mare. Alege un Porsche Cayenne prin leasing auto și bucură-te de eleganță, performanță și rafinament în fiecare călătorie!