Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 2.9 Benzină 441 cp 29.685 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
29.685 km
Putere motor
441 cp
Cilindree
2.894 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €99.540

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de către producătorul german de automobile Porsche. Este unul dintre cele mai populare modele ale mărcii, cunoscut pentru combinația sa impresionantă de performanță, confort și tehnologie avansată.

Dotările generale ale Porsche Cayenne sunt impresionante și oferă o experiență de conducere completă. Printre acestea se numără sistemul de siguranță avansat ABS, funcțiile Android Auto și Apple CarPlay care permit conectarea și utilizarea smartphone-ului în mașină, asistența pentru faza lungă a farurilor, asistența pentru pornirea în rampă și asistența la schimbarea benzii de circulație. Bluetooth-ul îți permite să te conectezi cu ușurință la telefonul tău și să efectuezi apeluri sau să asculți muzică în timpul călătoriei. Computerul de bord furnizează informații utile despre mașină și călătorie, iar controlul vocal îți permite să controlezi diferite funcții ale mașinii prin comenzi vocale.

Mașina este echipată și cu dispozitiv antidemaraj electric, sistemul de stabilitate electronică ESP și faruri cu faza lungă fără orbire. Alte dotări includ geamuri electrice, hayon portbagaj electric, head-up display care afișează informații importante pe parbrizul mașinii, încălzire auxiliară pentru încălzirea rapidă a mașinii înainte de a pleca la drum, încărcare wireless pentru telefonul tău, închidere centralizată pentru ușurința în utilizare, sistemul Isofix pentru fixarea sigură a scaunului pentru copii, jante de aliaj pentru un aspect elegant, lumină ambientală pentru o atmosferă plăcută în interiorul mașinii și manual de service pentru întreținerea și service-ul mașinii.

Cayenne vine și cu numeroase caracteristici de siguranță și asistență la conducere. Printre acestea se numără monitorul unghi mort, monitorizarea presiunii anvelopelor, sistemul night vision pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte, oglinda retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, sistem de recunoaștere a semnelor rutiere și sistem de alarmă pentru a te proteja împotriva furtului.

În ceea ce privește confortul, Porsche Cayenne este dotat cu reglare electrică a scaunelor, scaune cu funcție de masaj și încălzire, scaune ventilate pentru a menține o temperatură confortabilă în mașină, senzori de lumină și ploaie care acționează automat luminile și stergătoarele, servodirecție pentru manevrabilitate ușoară, sistem pentru mâini libere pentru a rămâne conectat în timpul călătoriei, sistem de control al tracțiunii pentru o aderență optimă pe drum, sistem de pornire/oprire automată pentru economisirea combustibilului, sistem de navigație pentru a ajunge rapid la destinație și sistem audio de înaltă calitate.

Designul exterior al mașinii este impresionant, cu un plafon panoramic din sticlă care oferă o vizibilitate panoramică și creează o atmosferă luminoasă în interior. Mașina vine în culoare metalică, ceea ce adaugă un aspect elegant și sofisticat.

Porsche Cayenne este perfect pentru cei care caută o mașină puternică, confortabilă și luxoasă. Poți beneficia de avantajele leasingului auto sau a finanțării auto pentru a achiziționa acest model. Leasingul auto și finanțarea auto sunt opțiuni populare pentru a avea acces la mașini de lux precum Porsche Cayenne, fără a trebui să plătești integral în avans. Poți opta pentru leasing auto sau credit auto pentru a deveni proprietarul acestui SUV impresionant.
Indiferent dacă dorești să achiziționezi un vehicul nou în leasing sau să profiți de avantajele unui autovehicul second-hand, poți găsi opțiuni potrivite pentru nevoile tale și bugetul tău. Leasingul automobile și creditul extern sunt modalități convenabile pentru a călători cu stil și confort cu mașina ta visurilor. De asemenea, poți alege să finanțezi și autoutilitare second-hand, dacă ai nevoie de un vehicul utilitar pentru afacerea ta.

Dacă ești interesat de Porsche Cayenne sau alte modele Porsche disponibile în leasing, ar trebui să iei în considerare opțiunile de finanțare auto disponibile. Avansul minim pentru leasing auto este de 15%, iar perioada maximă de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Rezumatând, Porsche Cayenne este un SUV de lux, ideal pentru cei care caută performanță și confort într-un singur pachet. Cu dotări tehnologice avansate și un design impresionant, Cayenne oferă o experiență de conducere excelentă. Dacă ești interesat de acest model, poți beneficia de avantajele leasingului auto sau finanțării auto pentru a deveni proprietarul unui Porsche Cayenne.