Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 4.0 Benzină 640 cp 6.000 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
6.000 km
Putere motor
640 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €196.350

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un automobil de lux, care combină în mod armonios performanța și eleganța. Este un SUV puternic și rafinat, care oferă o experiență de conducere excepțională. Porsche Cayenne reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un automobil de înaltă calitate, cu tehnologie avansată și design impresionant.

Cu privire la dotările generale, Porsche Cayenne beneficiază de o gamă variată de caracteristici premium. Printre acestea se numără sistemul de frânare ABS, dispozitivul antidemaraj electric, controlul electronic al stabilității (ESP) și închiderea centralizată. De asemenea, acesta vine echipat cu sisteme Isofix pentru siguranța copiilor, oglinzi laterale electrice și pachet sport, pentru a completa aspectul dinamic al mașinii. Alte dotări impresionante includ parbrizul încălzit, scaunele încălzite pentru pasagerii din spate, scaunele sport, senzorul de ploaie automat, setul pentru mâini libere și sistemul de pornire/oprire automată. Suspensia pneumatică garantează confortul deplin în timpul călătoriilor, iar faptul că vehiculul este destinat nefumătorilor reprezintă un avantaj evident pentru cei cu o atenție deosebită la detalii.

În ceea ce privește dotările specifice ale Porsche Cayenne, acesta oferă un nivel ridicat de siguranță și confort. Sistemul de airbag-uri include airbag-uri față, laterale și altele, asigurând protecția adecvată a pasagerilor. Asistentul de parcare cu cameră 360° facilitează manevrarea mașinii în spațiile înguste, iar asistența de parcare față și spate completează eforturile șoferului pentru o parcare sigură și precisă. Fiind un vehicul second-hand, Porsche Cayenne este disponibil în interiorul de culoare negru și materialul din care este confecționat scaunul este alcantara, adăugând o notă de lux și confort. Cu patru sau cinci uși, acest SUV poate fi adaptat în funcție de necesitățile șoferului și ale pasagerilor. Sistemul de climatizare automată asigură temperatura optimă în interior, contribuind la o călătorie plăcută în orice condiții.

Pentru a facilita achiziționarea unui Porsche Cayenne, este disponibilă opțiunea de leasing auto. Aceasta reprezintă o alternativă accesibilă pentru cei care doresc să conducă un automobil de lux fără a plăti integral suma totală. Prin intermediul unui leasing auto, se achiziționează mașina cu un avans de minim 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani. Această soluție financiară flexibilă și avantajoasă permite adaptarea plăților la bugetul fiecărui client, deschizând astfel uși către o experiență de conducere de excepție.

Ca o precizare importantă, pentru a beneficia de opțiunea de leasing auto, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. În cazul în care acest criteriu este îndeplinit, mașina poate fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, perioada maximă de finanțare scade la 4 ani. În cazul mașinilor mai vechi de 7 ani, acestea pot fi finanțate doar pe o durată de maxim 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, se reduce la 2 ani perioada de finanțare, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, opțiunea de finanțare rămâne valabilă doar pentru un an.

Porsche Cayenne reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de lux și performanță într-un pachet complet. Fiind un automobil de înaltă calitate, acesta combină inovația tehnologică cu designul elegant și materialele prețioase. Indiferent dacă este vorba despre un model second-hand sau despre unul nou, opțiunea de leasing auto facilitează accesul la un automobil de lux, oferind flexibilitate și avantaje financiare considerabile. Închei această descriere subliniind că Porsche Cayenne este un SUV de excepție, care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și rafinament în industria automobilelor de lux.