Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 3.0 340 cp 19.900 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
19.900 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €92.321

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne, modelul de succes al mărcii germane Porsche, este un SUV premium care combină eleganța și performanța într-un mod unic. Cu un design atrăgător, dotări avansate și o experiență de condus remarcabilă, Cayenne promite să transforme fiecare călătorie într-o aventură deosebită.

Dotat cu cele mai recente tehnologii și caracteristici inovatoare, Porsche Cayenne oferă o gamă completă de dotări generale ce asigură confort și siguranță pe tot parcursul călătoriei. Sistemul ABS garantează o frânare eficientă, în timp ce asistența schimbare bandă și avertizarea în caz de accident contribuie la asigurarea unei conduceri sigure și fără griji. Conectivitatea este asigurată prin intermediul funcțiilor Android Auto și Apple CarPlay, care permit accesul la aplicațiile și funcțiile smartphone-ului direct de pe ecranul tactil al mașinii. De asemenea, controlul vocal facilitează utilizarea diverselor funcții ale mașinii fără a fi necesară utilizarea mâinilor.

În plus, Porsche Cayenne dispune de dotări specifice care îi conferă un plus de excepționalitate. Airbag-urile față și laterale asigură protecția pasagerilor în caz de impact, iar farurile LED oferă o iluminare excelentă și o vizibilitate optimă în orice condiții de lumină. Interiorul luxos din piele integrală crează o atmosferă elegantă și rafinată, în timp ce aerul condiționat automat asigură un climat confortabil în cabină. În plus, Porsche Cayenne vine cu un cârlig de remorcă detașabil, perfect pentru transportul suplimentar de bagaje sau echipamente.

Pentru a putea achiziționa un Porsche Cayenne prin leasing auto sau prin finanțare auto, sunt necesare anumite condiții. Conform cerințelor, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, se stabilește durata de finanțare. Astfel, dacă mașina are o vechime de până la 6 ani, poate fi finanțată pe 4 ani, în cazul în care are între 6 și 7 ani, durata de finanțare scade la maxim 3 ani. Dacă mașina are între 7 și 8 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 2 ani, iar dacă este mai veche de 8 ani, se poate obține un credit auto cu o durată de finanțare de 1 an.

Indiferent dacă optezi pentru leasing auto sau finanțare auto, este necesar un avans de minim 15% din valoarea mașinii pentru a putea accesa aceste servicii. Alegând un leasing auto sau o finanțare auto pentru un Porsche Cayenne, vei beneficia de luxul și performanța acestui SUV premium, fără a te îngrijora de costuri sau de procesul complicat de achiziție.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre masini in leasing, leasing automobile sau vrei să descoperi cele mai bune oferte de leasing auto, te invităm să ne contactezi pentru a afla mai multe informații. Echipa noastră de experți în domeniul leasingului auto îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi sfaturi și consultanță profesionistă în vederea obținerii celei mai bune soluții de finanțare pentru nevoile tale.

Descoperă nenumăratele avantaje ale unui leasing auto sau ale unei finanțări auto și bucură-te de toate beneficiile oferite de un Porsche Cayenne, un SUV premium care redefinește standardele în materie de confort, siguranță și performanță. Fie că optezi pentru un autoturism nou sau unul second-hand, vei găsi în Porsche Cayenne partenerul perfect pentru orice aventură pe 4 roți.