Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 3.0 Benzină 340 cp 10.340 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
10.340 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €107.930

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de Porsche, care a fost introdus pe piață în anul 2002. Acesta este unul dintre cele mai populare modele ale mărcii și a devenit un simbol al performanței și luxului în industria auto.

Dotările generale ale Porsche Cayenne includ o gamă extinsă de caracteristici de siguranță și confort, care asigură o experiență plăcută și sigură în timpul condusului. Printre acestea se numără sistemul de frânare anti-blocare (ABS) pentru un control eficient în situații de urgență, anvelopele de vară pentru aderență sporită, precum și funcții avansate precum Apple CarPlay, care permite conectarea și utilizarea ușoară a dispozitivelor iPhone în mașină.

De asemenea, Cayenne dispune de dotări importante precum avertizare în caz de accident și control vocal, care facilitează interacțiunea cu sistemul de divertisment și navigație al mașinii. Dotările incluse sunt de asemenea printre cele mai avansate din industrie, precum dispozitivul antidemaraj electric, filtrul de particule și sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor.

Mașina este prevăzută cu hayon portbagaj electric, care facilitează accesul la spațiul de depozitare și închiderea centralizată pentru un plus de siguranță. Sistemul Isofix este disponibil pentru a fixa în mod sigur scaunele pentru copii și jantele de aliaj completează aspectul elegant al mașinii.

Cayenne oferă o experiență luxoasă și confortabilă și prin dotări precum scaunele încălzite, scaunele sport și sistemul de lumini ambientale, care creează o atmosferă plăcută în interiorul mașinii. Oglinzile laterale electrice asigură vizibilitate optimă, iar senzorii de lumină și de ploaie automatizează ajustarea farurilor și a vitezei ștergătoarelor în funcție de condițiile meteo.

Volanul îmbrăcat în piele, dotat cu padele pentru schimbarea treptelor, și volanul multifuncțional oferă o experiență de conducere plăcută și control intuitiv. Cayenne este echipat și cu sistem de alarmă și sistem de control al tracțiunii, care asigură siguranță în orice condiții de drum.

Mașina dispune de un sistem de pornire/oprire automată care optimizează consumul de combustibil și reduc emisiile de CO2. Sistemul de navigație și sound system-ul îmbunătățesc experiența de condus și divertisment în timpul călătoriilor. Suspensia pneumatică și suspensia sport garantează stabilitate și manevrabilitate excelentă în orice condiții de drum.

Cayenne este disponibil și în varianta cu tracțiune integrală (4x4), asigurând aderență și tracțiune excelentă, iar portul USB oferă posibilitatea de a conecta și încărca dispozitivele electronice.

Cu toate acestea, este important de menționat că aceste dotări sunt generale și pot varia în funcție de versiunea și opțiunile specifice ale mașinii. De asemenea, este de precizat că Porsche Cayenne este o mașină second-hand din anul 2022, care necesită finanțare.

Dacă sunteți interesat de achiziționarea unui Porsche Cayenne sau a altor mașini în leasing, vă recomandăm să luați în considerare opțiunile de leasing auto sau finanțare auto. Acceptăm avansuri de minim 15% și oferim perioade de finanțare cuprinse între 1 și 5 ani în funcție de vârsta mașinii. Mașinile care au între 5 și 6 ani pot fi finanțate pe 4 ani, cele mai vechi de 6 ani și mai noi de 7 ani pot fi finanțate pe 3 ani, cele între 7 și 8 ani pot fi finanțate pe 2 ani, iar cele între 8 și 9 ani pot fi finanțate pe un an.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul second-hand sau a unui autoutilitar second-hand, avem în ofertă și mașini noi în leasing. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre opțiunile de leasing automobile sau credit auto.