Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 3.0 462 cp 21.700 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
21.700 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €115.281

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un autoturism de lux, reprezentativ pentru clasa sa, care oferă performanțe și confort deosebite. Este un model modern, proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale conducătorilor auto.

Caracteristicile generale ale Porsche Cayenne includ o gamă largă de dotări și tehnologii avansate, care îmbunătățesc siguranța, confortul și experiența de condus. Printre acestea se numără anvelopele de vară, asistența la schimbarea benzii de rulare și conectivitatea Bluetooth pentru a putea rămâne mereu conectat.

Masina dispune de ceasuri de bord digitale și un computer de bord, care oferă informații precise și utile despre starea vehiculului. Controlul vocal permite un acces ușor și intuitiv la funcțiile mașinii, în timp ce filtrul de particule asigură un aer curat în habitaclu.

Porsche Cayenne vine cu numeroase dotări care asigură confortul și luxul necesare unei experiențe de condus premium. Geamurile electrice, oglinzile laterale electrice și jantele de aliaj adaugă un plus de rafinament estetic, iar lumina ambientală creează o atmosferă plăcută în interior.

Dotările specifice ale acestui model includ oglinzi retrovizoare cu întunecare automată, plafon panoramic din sticlă și recunoaștere a semnelor de circulație, care contribuie la siguranța și confortul conducătorului auto.

Confortul este asigurat de scaunele cu reglaj electric, dotate și cu funcții de masaj, scaunele încălzite și ventilate pentru a menține temperatura optimă în orice sezon, precum și scaunele încălzite în spate pentru pasagerii din spate.

Porsche Cayenne este echipat cu un sistem de navigație avansat și un sistem audio de înaltă calitate, garantând o experiență entertainment de cea mai înaltă calitate. Un sistem de suspensie pneumatică și o suspensie sport asigură stabilitate și manevrabilitate excelentă pe orice tip de teren.

Caracteristicile tehnice ale Porsche Cayenne includ tracțiune integrală 4x4, servodirecție, sistem de pornire/oprire automată și un port USB pentru conectarea dispozitivelor externe. Volanul multifuncțional, îmbrăcat în piele și încălzit, oferă un plus de confort în timpul condusului.

Este important de menționat că Porsche Cayenne vine cu o serie de dotări specifice, care includ luminile de cornering adaptive pentru o vizibilitate îmbunătățită în viraje, asistentul de parcare cu cameră 360° pentru o manevrabilitate ușoară și un sistem de climatizare automat pentru a menține temperatura optimă în interior.

Anul de fabricație al mașinii este 2022, ceea ce o plasează în categoria autoturismelor moderne și performante. Pentru a beneficia de un leasing auto sau o finanțare auto, se poate opta pentru un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Cea mai importantă condiție în cazul finanțării unui Porsche Cayenne este ca mașina să nu depășească vârsta de 5 ani, deoarece în acest caz se poate realiza o finanțare pe întreaga perioadă de 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate varia: pentru o mașină de peste 6 ani se poate finanța pe 4 ani, pentru o mașină de peste 7 ani se poate finanța pe 3 ani, pentru o mașină de peste 8 ani se poate finanța pe 2 ani și pentru o mașină de peste 9 ani se poate finanța doar pe un an.

Cu un design atrăgător și o performanță remarcabilă, Porsche Cayenne este alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de confort și lux într-o mașină de top. Indiferent dacă optezi pentru un autoturism second-hand sau unul nou în leasing, Porsche Cayenne îți va oferi o experiență de condus memorabilă.