Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 3.0 462 cp 14.600 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
14.600 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €118.430

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne, modelul emblematic al producătorului german de automobile de lux, este o alegere ideală pentru cei care doresc să combine eleganța și rafinamentul cu performanța și puterea. Cu un design aerodinamic și linii fluide, Cayenne impresionează la prima vedere.

Acest SUV premium vine echipat cu o serie de dotări generale și specifice care oferă un nivel înalt de confort și siguranță. Printre dotările generale se numără anvelopele de vară, asistența la schimbarea benzii, Bluetooth-ul, computerul de bord, controlul vocal și dispozitivul antidemaraj electric. De asemenea, Cayenne dispune de filtru de particule, garanție, geamuri electrice, sistem Isofix pentru scaunul pasagerului, jante de aliaj și lumină ambientală. Pentru o călătorie fără griji, mașina beneficiază și de monitorizarea presiunii anvelopelor, oglinda retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice și sistem de alarmă.

Confortul și luxul sunt asigurate de plafonul panoramic din sticlă, reglarea electrică a scaunelor și scaunele încălzite pentru toți pasagerii. Scaunele încălzite în spate și scaunele sport adaugă un plus de confort și suport, în timp ce senzorii de lumină și ploaie automată asigură o experiență de conducere mai plăcută. Volanul multifuncțional, cu padele și încălzit, oferă un control total al mașinii, în timp ce touchscreen-ul și sistemul de navigație vă ajută să ajungeți la destinație fără probleme.

Dotările specifice ale acestui Porsche Cayenne includ sistemul de adaptare a luminilor, cu faruri LED și cameră de vedere 360° pentru o parcare ușoară și sigură. Clasa de emisii Euro 6, condiția de vehicul second-hand și culoarea interioară negră completează acest pachet complet. Țara de proveniență este Germania, respectând astfel standardele de calitate și performanță pentru care Porsche este renumită în întreaga lume.

Pentru a facilita procesul de achiziție, există opțiuni de leasing auto și finanțare auto disponibile. Cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, puteți obține un Porsche Cayenne nou sau second-hand în sistem de leasing. Opțiuni de credit auto și credit extern sunt disponibile pentru a vă ajuta să realizați visul de a deveni proprietarul unei mașini de lux.

Este important de menționat că condiția de finanțare impune ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani. În acest caz, putem oferi o finanțare pe o perioadă de până la 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, durata de finanțare poate fi de maxim 4 ani. În cazul în care mașina are peste 7 ani, durata de finanțare poate fi de maxim 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, durata de finanțare este de 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, durata de finanțare scade la 1 an.

Rezumat: Porsche Cayenne este un SUV de lux cu design impresionant și dotări de top. Disponibil în sistem de leasing auto sau finanțare auto, Cayenne poate fi obținut cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani. Cu opțiuni de leasing auto și de credit auto disponibile, Porsche Cayenne este alegerea perfectă pentru cei care își doresc o mașină de lux de înaltă performanță.