Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 462 cp 3.500 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
3.500 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €115.910

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este unul dintre cele mai apreciate și căutate modele de SUV-uri de lux de pe piață. Acesta reprezintă combinația perfectă între performanță, eleganță și tehnologie avansată. Anul de fabricație 2023 confirmă faptul că este un model nou, cu dotări și caracteristici moderne, care îl plasează în topul preferințelor celor pasionați de automobile de înaltă clasă.

Pentru cei care doresc să achiziționeze un Porsche Cayenne, există varianta de leasing auto, o soluție flexibilă și convenabilă de a avea acces la acest automobil de lux, fără a achita întreaga sumă într-o singură dată. Masinile in leasing reprezintă o opțiune tot mai populară în rândul celor care apreciază confortul și avantajele acestui sistem de finanțare auto.

Astfel, prin leasing automobile, puteți obține un Porsche Cayenne în leasing, beneficiind de multiple avantaje. Unul dintre ele este acela că vă puteți bucura de mașina dorită fără să faceți un avans mare, deoarece majoritatea firmelor de leasing auto solicită un avans de minimum 15% din valoarea mașinii. Perioada de finanțare poate fi adaptată preferințelor dumneavoastră, fiind cuprinsă între 1 și 5 ani.

Dotările generale ale acestui Porsche Cayenne sunt moderne și complete. Lumini LED adaptabile la colțurile drumului asigură o vizibilitate excelentă, indiferent de condițiile meteo sau timpul din cursul zilei. Airbag-urile față, laterale și alte măsuri de siguranță asigură protecția dumneavoastră și a pasagerilor în orice situație. Asistentul de parcare față vă ajută să manevrați cu ușurință în spații mici sau complexe.

Clasa de emisii Euro6d-TEMP confirmă faptul că acest model respectă cele mai recente norme de poluare. Astfel, puteți fi siguri că Porsche Cayenne dvs. este prietenos cu mediul înconjurător. Este important de menționat că acesta este un vehicul second-hand, ceea ce poate indica și o valoare mai accesibilă.

Interiorul mașinii este elegant și rafinat, cu un finisaj deosebit de culoare gri și tapițerie din piele integrală. Lumini față tip LED adaugă o notă de stil și îi conferă un aspect sofisticat. Modurile de cuplare a remorcii și utilizare facilitează adaptabilitatea mașinii la diverse nevoi, indiferent că este vorba despre un automobil de un an sau un vehicul utilitar.

Porsche Cayenne, disponibil în varianta de leasing auto, vine echipat cu un sistem de pilot automat adaptiv, numit Adaptive Cruise Control, care vă permite să călătoriți în confort și siguranță pe autostradă sau pe drumuri lungi.

Sistemul de climatizare automat, cu trei zone separate, asigură un nivel optim de confort pentru toți pasagerii, adaptând temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele fiecăruia.

Stickerul de emisii clasează acest Porsche Cayenne în clasa 4 (verde), ceea ce indică faptul că acesta are o eficiență energetică ridicată și emisii reduse.

Porsche Cayenne este o alegere excelentă atât pentru cei care caută un automobil de lux, performant și elegant, cât și pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele leasingului auto. Finanțarea auto este simplă și rapidă, iar prin leasing puteți avea acces la mașini noi sau second-hand în condiții avantajoase.

Indiferent dacă optați pentru un autoturism second hand sau unul nou în leasing, Porsche Cayenne vă va oferi experiența unei conducere deosebite, confort și performanță de excepție.