Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 Benzină 340 cp 15.576 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
15.576 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €110.286

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este unul dintre cele mai populare SUV-uri de lux disponibile pe piață. Acest model combină perfecțiunea tehnică cu eleganța și rafinamentul, oferind o experiență de conducere captivantă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini second-hand sau a unei mașini noi în leasing, Cayenne este o alegere excelentă.

Dotările generale ale acestui model sunt concepute pentru a vă oferi confort și siguranță. Airbag-urile față, laterale și altele asigură protecție maximă în caz de coliziune, iar sistemul de asistență la parcare va face manevrarea ușoară și fără stres. De asemenea, Cayenne se încadrează în clasa de emisii Euro6d, ceea ce înseamnă că este respectuos cu mediul înconjurător.

În ceea ce privește dotările specifice, acest model vine cu caracteristici premium care fac diferența. Lumini față LED asigură o vizibilitate excelentă în orice condiții de drum, iar interiorul întreg din piele conferă eleganță și rafinament. Cayenne dispune de două uși sau patru și include un sistem de pilot automat adaptiv, pentru o experiență de conducere relaxată. Sistemul de climatizare automată cu două zone garantează confortul termic dorit în orice sezon. Această versiune specifică pentru piața din Germania confirmă calitatea superioară și standardul înalt la care Porsche ne-a obișnuit.

Dacă sunteți interesat de leasing auto, există opțiuni de finanțare flexibile disponibile pentru achiziția unui Porsche Cayenne. În general, se solicită un avans de cel puțin 15% din valoarea mașinii. Perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 5 ani, puteți beneficia de un termen de finanțare de până la 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada maximă de finanțare scade la 4 ani. Mașinile mai vechi de 8 ani pot fi finanțate pe o perioadă de 2 ani, în timp ce cele cu vârsta de peste 9 ani pot beneficia de finanțare doar pentru un an.

Indiferent dacă optați pentru un Porsche Cayenne second-hand sau una nouă, leasingul auto vă oferă flexibilitate financiară și vă permite să vă bucurați de o mașină de lux fără a vă angaja pe termen lung. Luați în considerare toate opțiunile disponibile și asigurați-vă că alegeți soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs.

Descoperiți experiența de conducere extraordinară a unui Porsche Cayenne și bucurați-vă de confortul și performanța sa. Solicitați informații suplimentare privind finanțarea și leasingul auto și luați decizia potrivită pentru a vă conduce visurile pe drumurile reale.