Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 340 cp 3.200 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
3.200 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €138.126

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un model de lux din gama SUV produs de către marca germană Porsche. Această mașină impresionantă vine echipată cu o serie de dotări generale și specifice, asigurând confortul, siguranța și performanța de excepție pentru călătorii de neuitat.

Dotările generale includ ABS (sistem de franare antiblocare), dispozitiv antidemaraj electric, ESP (program electronic de stabilitate), închidere centralizată, Isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii, oglinzi laterale electrice, parbriz încălzit, scaune încălzite pentru pasagerii din spate, scaune sport, senzor de ploaie automat, set pentru mâini libere, sistem de pornire/oprire automată, suspensie pneumatică și tracțiune integrală 4x4.

Dotările specifice includ airbag-uri față, laterale și altele, asistent parcare cu cameră 360° care asigură manevrarea ușoară și sigură în orice situație, vehiculul fiind unul second-hand, culoare interioară neagră, material interior din parțial piele, mod de cuplare a remorcii cu cârlig fix, număr de uși disponibil fie patru sau cinci, pilot automat cu regulator de viteză pentru o călătorie relaxată și fără stres.

Pentru a achiziționa acest superb Porsche Cayenne, există opțiuni flexibile de finanțare disponibile. O variantă este leasingul auto, care poate fi adaptat nevoilor tale și presupune un avans de minim 15%. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii.

Este important de menționat că pentru a fi eligibil pentru finanțare, mașina Porsche Cayenne trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani. Astfel, în cazul în care autoturismul are între 5 și 6 ani, perioada maximă de finanțare va fi de 4 ani. Dacă mașina este mai veche de 7 ani, finanțarea se poate face doar pe o perioadă maximă de 3 ani. În cazul în care vârsta mașinii depășește 8 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 2 ani. În cele din urmă, pentru autoturismele cu o vechime de 9 ani sau mai mult, finanțarea este disponibilă doar pentru o perioadă de 1 an.

În concluzie, Porsche Cayenne este una dintre cele mai rafinate și performante mașini SUV de pe piață, iar prin opțiunile de leasing sau credit auto, poți beneficia de avantajele unei astfel de mașini fără a investi imediat suma integrală. Indiferent dacă alegi un Porsche Cayenne nou sau unul second-hand, nu vei fi dezamăgit de bucuria și satisfacția oferite de conducerea acestei mașini de lux.