Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 462 cp 21.700 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
21.700 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €112.455

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de Porsche începând cu anul 2023. Este un model reprezentativ pentru gama Porsche, oferind un design elegant și performanțe remarcabile. Cu un ansamblu de dotări generale și specifice, Porsche Cayenne se numără printre cele mai apreciate mașini disponibile pe piață.

În ceea ce privește dotările generale, Porsche Cayenne vine echipat cu ABS pentru o frânare sigură și stabilitate îmbunătățită. De asemenea, dispune de anvelope de vară pentru aderență optimă pe orice tip de suprafață. Apelarea automată în caz de urgență este o caracteristică importantă, asigurându-te că vei primi asistență rapidă în momente critice. Asistența la faza lungă și asistența la schimbarea benzii sunt soluții inovatoare pentru a te menține în siguranță pe drum. De asemenea, beneficiezi de avertizare în caz de accident și control vocal, făcând experiența de conducere mai confortabilă și mai sigură.

Porsche Cayenne vine echipat și cu dispozitiv antidemaraj electric, asigurând siguranța mașinii tale. Sistemul ESP monitorizează stabilitatea mașinii și intervine în cazul unor situații de risc. Farurile cu faza lungă fără orbire te ajută să vezi mai clar pe timp de noapte, iar filtrul de particule contribuie la reducerea emisiilor poluante. Frânarea în caz de urgență și garanția oferită de producător completează lista dotărilor generale.

Porsche Cayenne pune la dispoziție o gamă variată de dotări specifice. Adaptare lumini prin Adaptive Cornering Lights îți oferă o vizibilitate mai bună în viraje. Airbagurile față, laterale și altele asigură protecția ta și a pasagerilor în caz de impact. Asistența la parcare este de asemenea un plus, având la dispoziție o cameră 360° și asistență la parcare față și spate. Culoarea interioară negru și lumini față LED completează stilul elegant al mașinii, iar materialul interior din piele integrală adaugă un plus de confort.

Această mașină Porsche Cayenne este potrivită pentru cei care își doresc un SUV de lux, puternic și cu dotări de top. Poți opta pentru varianta de leasing auto sau finanțare auto, pentru a-ți îndeplini visul de a conduce o mașină de calitate superioară. Opțiunea de leasing auto îți permite să conduci un Porsche Cayenne fără a investi toată suma necesară. Alegând leasingul, plătești un avans de minim 15% și poți alege o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Pentru a beneficia de un leasing auto sau de o finanțare auto, trebuie să îndeplinești anumite cerințe. Masina trebuie să fie produsă în anul 2023 sau mai târziu pentru a fi eligibilă pentru leasing sau finanțare pe 5 ani. Dacă mașina are o vechime de până la 6 ani, poți opta pentru finanțare pe 4 ani. Dacă mașina are o vechime de până la 7 ani, poți obține finanțare pe maxim 3 ani. Dacă mașina are o vechime de până la 8 ani, finanțarea se poate face pe 2 ani și dacă vechimea mașinii este de până la 9 ani, poți beneficia de finanțare doar pe 1 an.

Indiferent dacă vrei să achiziționezi un autoturism nou sau second-hand, leasingul auto sau finanțarea auto sunt opțiuni excelente pentru a-ți îndeplini dorința de a conduce o mașină de calitate. În cazul în care te interesează autoturisme second-hand sau autoutilitare second-hand, ai la dispoziție o gamă variată de modele și opțiuni. În plus, poți găsi mașini noi în leasing, astfel încât oferta să se plieze pe nevoile tale.

Reține, însă, că în funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate fi restricționată. În cazul în care găsești un autoturism mai vechi de 5 ani, trebuie să iei în considerare faptul că perioada de finanțare va fi mai mică, ceea ce implică rate lunare mai mari.

În concluzie, Porsche Cayenne este un SUV de lux care îmbină performanța cu eleganța și dotările tehnologice de top. Cu opțiunea de leasing auto sau finanțare auto, poți conduce acest autoturism deosebit fără a investi întreaga sumă necesară. Indiferent dacă îți dorești un autoturism nou în leasing sau un autoturism second hand în leasing, poți găsi modele variate pe piață, astfel încât să faci cea mai potrivită alegere pentru tine. Alege un partener de încredere și bucură-te de experiența unei mașini Porsche Cayenne în proprietate sau în leasing.