Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 4.0 Benzină 475 cp 3.300 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
3.300 km
Putere motor
475 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €145.751

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de Porsche începând cu anul 2002. Modelul prezentat este Cayenne anul 2023, care vine cu o serie de dotări generale și specifice pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților săi.

Dotările generale ale Porsche Cayenne includ o gamă largă de opțiuni și tehnologii avansate. Printre acestea se numără sistemul de frânare ABS, care asigură o oprire eficientă pe orice tip de suprafață. De asemenea, Cayenne vine echipat cu Android Auto și Apple CarPlay, astfel încât să puteți conecta telefonul inteligent și să aveți acces la aplicațiile și funcțiile preferate.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, Cayenne dispune de sistemul de asistență la pornirea în rampă, care vă ajută să porneascăți ușor pe suprafețe înclinate, precum și sistemul de asistare la schimbarea de bandă, care vă avertizează în cazul în care vă abateți de la traiectoria dorită. De asemenea, Cayenne este dotat și cu sistemul de avertizare în caz de accident și cu sistemul de avertizare în caz de oboseală, pentru a vă ajuta să păstrați atenția la volan.

Cayenne este echipat și cu un sistem avansat de conectivitate, inclusiv Bluetooth, care vă permite să efectuați și să primiți apeluri în mod hands-free. Nu mai trebuie să vă luați ochii de la drum pentru a vorbi la telefon. De asemenea, mașina dispune de sistem de navigație, astfel încât să puteți ajunge la destinație fără probleme.

În ceea ce privește confortul și comoditatea, Cayenne vine cu geamuri electrice și oglinzi laterale electrice, precum și cu scaune încălzite și reglare electrică a scaunelor. De asemenea, mașina dispune de plafon panoramic din sticlă, care permite o vedere panoramică excelentă.

Cayenne este echipat și cu dotări specifice, care adaugă un nivel suplimentar de confort și siguranță. Modelul prezentat vine cu faruri LED, care asigură o iluminare excelentă și adaptive cornering lights, care asigură o vizibilitate optimă în viraje. De asemenea, mașina dispune de asistent de parcare cu cameră și sisteme de direcție automată, pentru a vă ajuta să parcați fără probleme.

Porsche Cayenne este disponibil atât în variante noi, cât și în variante second-hand, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru clienți. În cazul în care doriți să achiziționați un Cayenne în leasing auto sau să beneficiați de finanțare auto, puteți alege varianta care vi se potrivește cel mai bine. În general, pentru leasing auto sau finanțare auto se solicită un avans de minim 15% din valoarea mașinii și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Porsche Cayenne este o alegere excelentă pentru cei care caută lux, performanță și confort într-un SUV. Fiind o marcă de renume mondială, Porsche oferă calitate, fiabilitate și o experiență de conducere de excepție. Indiferent dacă optați pentru un Cayenne nou sau second-hand, aveți garanția unei mașini care se va ridica la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Datorită dotărilor avansate și a tehnologiilor de ultimă generație, precum și a designului elegant și sportiv, Porsche Cayenne este un SUV care nu trece neobservat pe șosea. Indiferent dacă vă interesează un Cayenne pentru uz personal sau pentru a vă întâlni nevoile de afaceri, această mașină este o alegere excelentă.

Porsche Cayenne este disponibil în diferite variante de culori și materiale interioare, în funcție de preferințele și cerințele dumneavoastră. În plus, puteți opta pentru diferite pachete opționale, cum ar fi pachetul sport, care adaugă un nivel suplimentar de performanță și stil.

Indiferent dacă sunteți interesat de achiziționarea unui Cayenne în leasing auto, finanțarea unui Cayenne sau de achiziționarea unei mașini second-hand, puteți găsi o gamă largă de opțiuni care să vă satisfacă nevoile și bugetul. Cumpărarea sau leasingul unui Cayenne vă oferă posibilitatea de a avea acces la una dintre cele mai populare și apreciate mărci auto din lume.

În concluzie, Porsche Cayenne este o alegere excelentă pentru cei care caută lux, performanță și confort într-un SUV. Indiferent dacă optați pentru un Cayenne nou sau second-hand, vă veți bucura de calitate, fiabilitate și o experiență de conducere de excepție. Cu opțiuni de leasing auto și finanțare auto disponibile, puteți face achiziția dorită și să vă bucurați de conducerea unui Porsche Cayenne în cel mai scurt timp posibil.