Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 Benzină 340 cp 8.398 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
8.398 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €102.469

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de marca germană Porsche. Este un model emblematic al mărcii, ce se situează în segmentul premium al pieței auto. Porsche Cayenne oferă o combinație perfectă între performanțe sportive, eleganță și confort.

Cu o dotare bogată și variată, acest SUV plin de personalitate se adaptează nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Printre dotările generale ale Porsche Cayenne se numără ABS-ul, controlul vocal, computerul de bord, filtrul de particule, sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor sau sistemul de navigație. În plus, beneficiați de dotări precum apple CarPlay, bluetooth, geamuri electrice, sistem de pornire/oprire automată sau suspensie pneumatică. De asemenea, este important de menționat că acest model dispune și de o serie de dotări specifice, cum ar fi farurile LED, cameră 360° pentru asistența la parcare sau pilotul automat Adaptive Cruise Control.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul nou sau second-hand, Porsche Cayenne vă oferă soluții de finanțare flexibile. Prin intermediul leasingului auto sau al creditului auto, puteți achiziționa acest model în rate comode, cu un avans de minim 15%. Durata maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Condiția de finanțare stipulează că mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a o putea finanța pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche, perioada de finanțare se reduce treptat, fiindu-vor oferite opțiuni de 4, 3, 2 sau chiar 1 an.

Porsche Cayenne este o alegere excelentă pentru cei care apreciază luxul, performanța și confortul într-un singur pachet. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui SUV pentru uz personal sau profesional, Porsche Cayenne se remarcă prin designul său sportiv, dotările avansate și tehnologia de ultimă generație. Iar prin intermediul opțiunilor de finanțare flexibile, puteți lua deja în considerare posibilitatea de a vă bucura de avantajele oferite de acest model în leasing auto sau credit auto.