Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 4.0 Benzină 475 cp 8.400 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
8.400 km
Putere motor
475 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €147.840

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este unul dintre cele mai populare SUV-uri premium din lume, oferind un amestec perfect între performanță, lux și utilitate. Această mașină emblematică de la Porsche este disponibilă într-o varietate de configurații și dotări și este perfectă pentru cei care caută o experiență de conducere de neegalat.

Dotările generale ale Porsche Cayenne oferă o gamă largă de tehnologii și caracteristici moderne care îmbunătățesc confortul și siguranța în timpul conducerei. Printre acestea se numără sistemul de frânare ABS, conectivitatea Android Auto și Apple CarPlay, sistemul de asistență la faza lungă și controlul vocal. Alte dotări importante includ sistemul de apelare automată în caz de urgență, Bluetooth, computerul de bord, farurile cu faza lungă fără orbire, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope și sistemul de control al tracțiunii.

Interiorul Porsche Cayenne este elegant și confortabil, oferind scaune încălzite și ventilate, volan încălzit îmbrăcat în piele, sistem de navigație, touchscreen și sistem audio premium. De asemenea, mașina dispune de un plafon panoramic din sticlă, care permite pasagerilor să se bucure de lumina naturală și de peisajul din jur.

Porsche Cayenne vine și cu dotări specifice, care oferă o serie de caracteristici avansate și tehnologii inovatoare. Acestea includ sistemul de asistență la parcare cu cameră de 360°, faruri LED, piele integrală în interior, sistem de climatizare automată în două zone și sistem de control al vitezei adaptiv. De asemenea, mașina este echipată cu airbag-uri față, laterale și altele, oglinzi laterale electrice, jante de aliaj și un haion portbagaj electric.

Pentru cei care sunt interesați de leasing auto sau finanțare auto, Porsche Cayenne este o opțiune excelentă. Cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, veți putea obține această mașină de lux și performanță. Este important de menționat că mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 6 ani, finanțarea va fi disponibilă pe o perioadă de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare va fi de maxim 3 ani, în timp ce mașinile mai vechi de 8 ani vor putea fi finanțate doar pe o perioadă de 2 ani. În sfârșit, mașinile care depășesc vârsta de 9 ani vor putea fi finanțate doar pe o perioadă de un an.

În concluzie, Porsche Cayenne este o alegere excelentă pentru cei care doresc un SUV premium de înaltă performanță. Cu dotările sale generale și specifice avansate, acesta oferă o experiență de conducere de neegalat. Iar opțiunea de leasing auto sau finanțare auto vă permite să deveniți proprietarul acestei mașini de lux într-un mod convenabil și accesibil.