Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 Benzină 340 cp 12.336 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
12.336 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €109.945

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un model de SUV premium produs de producătorul german de automobile Porsche. Cu un design elegant şi performanţe remarcabile, Porsche Cayenne este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul de lux şi performant.

Dotat cu cele mai avansate tehnologii şi caracteristici de siguranţă, acest SUV oferă o experienţă de conducere excepţională. Printre dotările generale se numără ABS-ul, sistemul Android Auto şi Apple CarPlay, asistenţa pentru faza lungă, asistenţa la pornirea în rampă, avertizare în caz de accident, sistem de conectivitate Bluetooth, computer de bord, control vocal, sistem de pornire cu cheie electrică, filtru de particule, sistem de frânare în caz de urgenţă, geamuri electrice, hayon portbagaj electric, head-up display, încărcare telefon wireless, închidere centralizată, sistem Isofix pentru fixarea scaunelor de copii, jante de aliaj, manual de service, monitor unghi mort, monitorizare a presiunii anvelopelor, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, pachet sport, plafon panoramic din sticlă, recunoaştere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, reglare electrică a scaunelor din spate, scaune încălzite şi ventilate, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, servodirecţie, sistem de control al tracţiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigaţie, suport cot, suspensie sport, touchscreen, tracţiune integrală 4x4, trapă decapotabilă, port USB, vehicul pentru nefumători, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele, volan încălzit, volan multifuncţional, şi hotspot WLAN / WiFi.

În plus, acest Cayenne vine cu dotări specifice care includ Adaptive Cornering Lights pentru o iluminare adaptată în viraje, multiple airbag-uri pentru protecţie sporită, sistem de asistare la parcare cu cameră 360° şi asistenţă pentru parcare în faţă şi în spate, fiind un vehicul second-hand cu interior negru, faruri LED, tapiţerie din piele integrală, patru sau cinci uşi, un sistem de pilot automat pentru reglarea vitezei şi un sistem de climatizare automat cu patru zone.

Dacă doriţi să deveniţi proprietarul acestui Porsche Cayenne, vă oferim posibilitatea de a-l achiziţiona prin leasing auto sau prin finanţare auto. Cu un avans minim de 15% şi o perioadă maximă de finanţare cuprinsă între 1 şi 5 ani, vă putem ajuta să găsiţi cea mai potrivită soluţie financiară. Indiferent dacă preferaţi masini noi în leasing sau autoutilitare second-hand, ne putem adapta la nevoile dumneavoastră. De asemenea, avem opţiuni de credit extern pentru achiziţionarea acestui vehicul.

Este important de menţionat că condiţiile de finanţare asigură faptul că masina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a beneficia de o perioadă de finanţare de 5 ani. În cazul în care este mai veche de 6 ani, putem oferi finanţare doar pe o perioadă de 4 ani. Dacă masina este mai veche de 7 ani, perioada de finanţare se reduce la maxim 3 ani. Pentru maşini mai vechi de 8 ani, putem oferi finanţare doar pentru o perioadă de 2 ani. În fine, maşinilor mai vechi de 9 ani, li se poate acorda finanţare doar pentru un an.

Deci, nu rataţi ocazia de a vă bucura de performanţa şi luxul oferite de acest Porsche Cayenne. Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii şi pentru a începe procesul de achiziţie a acestui magnific SUV.