Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 470 cp 9.700 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
9.700 km
Putere motor
470 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €143.850

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un autoturism din anul 2023, care dispune de o gamă extinsă de dotări și tehnologii avansate. Acesta poate fi achiziționat prin intermediul unui sistem de leasing auto sau prin finanțare auto, pentru a putea beneficia de avantajele oferite de aceste modalități de achiziție.

Leasingul auto reprezintă o opțiune convenabilă și accesibilă pentru cei care doresc să conducă un Porsche Cayenne, fără a bloca un buget semnificativ și fără implicațiile unei achiziții directe. Prin intermediul acestui sistem, puteți beneficia de o mașină în leasing, plătind un avans de minim 15% și având o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

În cazul în care mașina pe care doriți să o finanțați este mai veche de 5 ani, puteți opta pentru finanțarea pe o perioadă mai mică de timp. Astfel, în funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate varia între 2 și 5 ani. De exemplu, pentru o mașină mai veche de 6 ani, puteți opta pentru o finanțare pe 4 ani, iar pentru una mai veche de 9 ani, perioada de finanțare este limitată la 1 an.

Porsche Cayenne oferă o experiență sigură și confortabilă, datorită dotărilor generale și specifice de ultimă generație. Printre dotările generale se numără ABS-ul, sistemul Android Auto și Apple CarPlay, asistența la pornirea în rampă, avertizarea în caz de accident, Bluetooth-ul, controlul vocal și sistemul de navigație. De asemenea, mașina beneficiază de dotări precum frânarea în caz de urgență, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, senzorul de ploaie automat și multe altele.

Dotările specifice Porsche Cayenne includ faruri LED, sistem climatizare cu control automat pe două zone, tapițerie din piele integrală, asistent de parcare față și sistem de pilot automat adaptiv. Aceste dotări adaugă o notă de eleganță și exclusivitate autoturismului, asigurând o experiență completă și satisfăcătoare pentru fiecare călătorie.

Indiferent dacă optați pentru un vehicul second-hand sau pentru unul nou în leasing, Porsche Cayenne se remarcă prin performanță, designul sofisticat și funcționalitatea avansată. Cu o gamă variată de dotări și o experiență de conducere de excepție, acest autoturism reprezintă o alegere ideală pentru cei care apreciază luxul și performanța.

Nu ezitați să vă informați mai multe despre opțiunile de leasing auto și finanțare auto disponibile pentru acest model, pentru a vă bucura de confortul și performanța oferite de Porsche Cayenne. Iar dacă sunteți în căutarea unui autoturism pentru activități comerciale, puteți opta și pentru autoutilitare second-hand, disponibile în sistem de leasing automobile.

Descoperiți acum toate posibilitățile de leasing auto și finanțare auto, pentru a achiziționa un Porsche Cayenne sau pentru a vă îndeplini nevoile în ceea ce privește automobilele. Fiind un lider în industria auto, Porsche Cayenne vă oferă calitate, performanță și confort, fie că optați pentru un autoturism nou sau second-hand în leasing.