Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 462 cp 4.200 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
4.200 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €125.741

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un model de SUV de lux oferit de renumita marcă germană Porsche. Lansat în anul 2023, acesta reprezintă o alegere ideală pentru cei care apreciază performanța, rafinamentul și exclusivitatea.

Dotat cu o serie de opțiuni și tehnologii avansate, Porsche Cayenne își propune să ofere o experiență premium de conducere. Printre dotările generale regăsim anvelope de vară pentru o aderență optimă, asistență la schimbarea benzii pentru o conducere sigură, conectivitate Bluetooth pentru a fi mereu în legătură și un computer de bord pentru a avea la dispoziție informațiile necesare despre mașină.

Controlul vocal facilitează accesul rapid la funcțiile mașinii, în timp ce dispozitivul antidemaraj electric asigură o protecție sporită împotriva furtului. ESP-ul (Programul electronic de stabilitate) asigură o manevrare stabilă și sigură, în timp ce filtrul de particule contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Cayenne este echipat cu jante de aliaj pentru un aspect elegant și o conduire precisă, iar lumina ambientală conferă un aer sofisticat și relaxant în habitaclu. Funcționalitatea este îmbunătățită de oglinzile laterale electrice, închiderea centralizată, monitorul pentru unghi mort și monitorizarea presiunii anvelopelor.

Pachetul sport aduce o serie de elemente de design și performanță care subliniază caracterul dinamic al mașinii, în timp ce plafonul panoramic din sticlă oferă o senzație unică de spațiu și lumină în interiorul vehiculului.

Tehnologiile avansate de asistență la condus includ recunoașterea semnelor rutiere, care permite o mai bună informare a șoferului cu privire la regulile de circulație. Scaunele reglabile electric, încălzite și sport asigură un confort ridicat, iar senzorii de lumină și ploaie automate facilitează o experiență de conducere fără griji.

Sistemul de alarmă și sistemul de control al vitezei îmbunătățesc siguranța și controlul mașinii, în timp ce sistemul de pornire/oprire automată contribuie la economisirea de combustibil. Sistemul de navigație și ecranul tactil simplifică planificarea rutelor și interacțiunea cu diferitele funcții ale autovehiculului, în timp ce sound system-ul premium oferă o experiență audio superioară.

Suspensia pneumatică și cea sport asigură o experiență de condus confortabilă și dinamică, iar tracțiunea integrală 4x4 aduce stabilitate și aderență în diversele condiții de drum. Portul USB facilitează conectarea dispozitivelor externe, iar volanul multifuncțional și cu padele permite o comandă ușoară și intuitivă a mașinii.

Pentru a oferi o experiență completă, Porsche Cayenne vine cu o serie de dotări specifice. Asistentul de parcare cu cameră facilitează manevrele de parcare, atât în față, cât și în spatele vehiculului. Clasa de emisii Euro 6 asigură un nivel redus de poluare, iar statusul de vehicul second-hand și culoarea interioară neagră adaugă un plus de exclusivitate.

Farurile LED asigură o iluminare puternică și clară, iar interiorul din piele integrală oferă un nivel ridicat de confort și eleganță. Cu patru sau cinci uși, Porsche Cayenne este un vehicul practic și versatil, potrivit atât pentru activități în oraș, cât și pentru aventuri în afara acestuia.

Pilotul automat adaptiv permite menținerea unei distanțe constante și sigure față de vehiculul din față, simplificând astfel călătoriile pe distanțe lungi. Sistemul de climatizare automată cu trei zone permite reglarea individuală a temperaturii în habitaclu, pentru a asigura confortul tuturor pasagerilor.

Certificat cu emisii verzi, Porsche Cayenne reprezintă o alegere ecologică și eficientă. Versiunea specifică pentru Germania demonstrează adaptarea mașinii la cerințele și standardele acestui stat.

Opțiunile de finanțare auto și leasing auto sunt disponibile pentru Porsche Cayenne. În cazul leasingului auto, este necesar un avans de minim 15% și perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani. Cu ajutorul acestui tip de finanțare, puteți opta pentru mașini noi sau second-hand, inclusiv autoutilitare second-hand.

Cu Porsche Cayenne, puteți bucura de experiența unei mașini de lux, având posibilitatea de a o achiziționa prin leasing sau prin finanțare auto. Contactați-ne pentru informatii suplimentare și pentru a afla opțiunile specifici ale finanțării auto pentru modelul dorit.