Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2023 3.0 462 cp 15.000 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
15.000 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €97.545

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de către marca germană Porsche, fiind unul dintre cele mai populare modele din gama lor. Este un vehicul cu un design elegant și sportiv, oferind o experiență de conducere excepțională și performanțe remarcabile. Cayenne este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de luxul și confortul unei mașini premium, în timp ce beneficiază de caracteristicile și dotările unei mașini moderne și performante.

Când vine vorba de dotări generale, Porsche Cayenne vine cu o gamă largă de opțiuni și caracteristici care îmbunătățesc siguranța, confortul și plăcerea de a conduce. Printre acestea se numără sistemul de franare ABS, Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitatea cu smartphone-urile, anvelopele de vară pentru performanțe optime în sezonul cald, asistența la pornirea în rampă și asistența schimbare bandă pentru o experiență de conducere mai sigură, Bluetooth pentru a vă conecta dispozitivele audio, precum și computerul de bord pentru a monitoriza performanța mașinii.

Alte caracteristici notabile includ controlul vocal pentru a controla diferite funcții ale mașinii fără a lua mâinile de pe volan, geamuri electrice pentru un control facil al ferestrelor, hayonul portbagaj electric pentru acces ușor și comod la spațiul de depozitare, și sistemul hibrid cu cuplare pentru o economie mai mare de combustibil și emisii reduse. Cayenne vine, de asemenea, cu încărcare fără fir pentru telefoanele mobile, închidere centralizată și sistem Isofix pentru copii, jante de aliaj pentru un aspect elegant, iluminare ambientală pentru o atmosferă plăcută în interior, precum și oglinda retrovizoare cu întunecare automată pentru vizibilitate optimă.

Această mașină este echipată și cu oglinzi laterale electrice, plafon panoramic din sticlă pentru a vă bucura de peisaje spectaculoase, recunoașterea semnelor de circulație pentru a vă ajuta să respectați regulile de circulație, reglarea electrică a scaunelor și încălzirea acestora pentru confort maxim, senzor de lumină pentru a ajusta automat intensitatea farurilor în funcție de luminozitatea ambientală, senzor de ploaie automat pentru a detecta și acționa plafonul panoramic în cazul unui incident, sistemul de direcție servoasistată pentru manevrabilitate ușoară, și setul pentru mâini libere pentru a vorbi la telefon în siguranță.

Cayenne vine, de asemenea, cu șine de portbagaj pe plafon pentru a vă ajuta să transportați bagajele și echipamentele suplimentare, sistem de alarmă pentru securitatea mașinii, sistem de control al tracțiunii pentru o aderență și stabilitate maximă, sistem de pornire/oprire automată pentru a economisi combustibil, sistem de navigație pentru a vă ghida în călătorii, sound system pentru o calitate excelentă a sunetului, și streaming muzical integrat pentru a vă bucura de muzica preferată în timpul călătoriilor.

Alte caracteristici notabile includ suspensia pneumatică pentru un confort maxim în timpul conducerii, touchscreen pentru o utilizare intuitivă a sistemului de divertisment și al altor funcții ale mașinii, tracțiunea integrală 4x4 pentru o aderență și control excelent în diverse condiții de drum, trapă decapotabilă pentru a vă bucura de aer curat și lumină naturală, port USB pentru conectarea dispozitivelor electronice, volan cu padele pentru a schimba treptele de viteză rapid și ușor, volan îmbrăcat în piele pentru un aspect premium și o senzație plăcută la atingere, volan încălzit pentru a vă asigura confortul în timpul sezonului rece, volan multifuncțional pentru a accesa și controla diferite funcții ale mașinii fără a vă distrage atenția de la drum, și WLAN / WiFi hotspot pentru a vă menține conectat în timpul călătoriilor lungi sau în zone fără acoperire de internet.

Porsche Cayenne vine și cu dotări specifice care îmbunătățesc și mai mult experiența de conducere și confortul. Acestea includ adaptarea luminilor cu sistemul de iluminare adaptiv, airbag-uri față, laterale și altele pentru siguranță maximă în caz de accident, cameră pentru asistență la parcare pentru manevre ușoare și sigure, asistență la parcare față și spate pentru a vă ajuta să găsiți și să ocupați locuri de parcare strâmte, clasă de emisii Euro6d pentru un impact redus asupra mediului, condiție ca vehiculul să fie second-hand pentru opțiunea de a achiziționa o mașină în leasing, culoare interioară bej pentru un aspect elegant și aspect plăcut, faruri LED pentru o iluminare mai eficientă și mai puternică, material interior din piele integrală pentru un confort și o eleganță superioare, mod de cuplare a remorcii pivotant pentru a vă facilita transportul și remorcarea, patru sau cinci uși pentru accesul facil și comod la interiorul mașinii, pilot automat pentru a menține o viteză constantă și controlată, sistem de climatizare automat pentru a menține temperatura optimă în interiorul mașinii, sticker de emisii verde pentru a indica nivelul scăzut de poluare al mașinii, și trusă de reparație de urgență pentru a face față oricăror probleme minore ale roților.

Pentru a obține un Porsche Cayenne în leasing auto sau finanțare auto, puteți opta pentru un avans de minim 15% și puteți alege o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Este important de menționat că condiția pentru finanțare este ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe încă 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe 4 ani. În cazul în care mașina are mai mult de 7 ani vechime, perioada de finanțare se reduce la maxim 3 ani, iar în cazul în care are mai mult de 8 ani se poate finanța pe o perioadă de maxim 2 ani. În cazul în care mașina are mai mult de 9 ani vechime, se poate finanța doar pe o perioadă de 1 an.

Astfel, indiferent dacă doriți să achiziționați un Porsche Cayenne nou sau second-hand în leasing automobile sau să obțineți finanțare auto, puteți beneficia de tot confortul, luxul și performanța acestui model de top de la Porsche.