Avans
Rata lunara

Porsche Cayenne2023 4.0 Benzină 475 cp 9.900 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
9.900 km
Putere motor
475 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €144.845

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un model de lux și performanță produs de celebrul producător german de automobile, Porsche. Această mașină emblematică este un SUV de dimensiuni mari, oferind confort și performanță extraordinare. Anul 2023 aduce noi îmbunătățiri și actualizări în ceea ce privește designul și dotările tehnologice, consolidând statutul Cayenne-ului ca lider în clasa sa.

Dotările generale ale Porsche Cayenne sunt foarte generoase și acoperă o gamă largă de nevoi și preferințe. Cu ocazia achiziționării unui Porsche Cayenne în leasing auto sau în finanțare auto, veți avea parte de ABS, Android Auto și Apple CarPlay pentru a vă putea conecta telefonul și de a accesa aplicațiile preferate din mașină. De asemenea, acest model vine cu anvelope de vară, asigurându-vă o stabilitate și o aderență excelentă pe drum. Pentru siguranța dumneavoastră, există dotări precum apelarea automată în caz de urgență, asistența fază lungă și asistența la pornirea în rampă. De asemenea, sistemul inteligent de asistență la schimbarea benzii și avertizarea în caz de oboseală contribuie la îmbunătățirea siguranței dumneavoastră în timpul călătoriilor.

Mașina este echipată cu un sistem de infotainment avansat, care include Bluetooth, CD player și un touchscreen. Computerul de bord vă oferă informații utile despre călătorie, iar controlul vocal vă permite să controlați diferite funcții fără a fi nevoie să vă luați mâinile de pe volan. În plus, mașina dispune de un dispozitiv antidemaraj electric și de sistemul ESP pentru o manevrabilitate superioară și o siguranță crescută. Farurile cu faza lungă fără orbire și senzorul de lumină asigură o vizibilitate excelentă în orice condiții de iluminare.

Porsche Cayenne vine însoțită de o serie de dotări specifice, care îmbunătățesc și mai mult experiența de conducere. Acestea includ adaptarea automată a luminilor, care asigură un unghi de iluminare maxim în viraje și la intersecții, airbag-uri față și laterale pentru o protecție sporită în caz de accident, și un sistem de asistență la parcare cu cameră 360°, care vă permite să parcați ușor și în siguranță. De asemenea, această versiune specifică țării vine cu un sticker de emisii 4, ceea ce demonstrează că mașina respectă cele mai recente standarde de mediu.

Calitatea interioară este deosebită, cu tapițerie din piele integrală și inserții de aluminiu, care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Scaunele încălzite din față și din spate și sistemul de climatizare automată cu 4 zone vă asigură confortul necesar în orice sezon sau condiții meteo. De asemenea, volanul încălzit, volanul multifuncțional și suportul lombar reglabil adaugă confortul dumneavoastră în timpul condusului. Totodată, plafonul panoramic din sticlă vă oferă o priveliște impresionantă și o atmosferă luminoasă în interiorul mașinii.

Porsche Cayenne vine și cu un pachet sport, astfel încât să puteți însoți performanțele de neegalat cu un stil unic. Jantele de aliaj și suspensia sport adaugă un aspect sportiv și o aderență excelentă la drum. Cu Porsche Cayenne, vă puteți bucura de o experiență de condus de excepție, atât pe șosea, cât și în off-road.

Leasingul auto sau finanțarea auto reprezintă opțiuni ideale pentru a achiziționa o mașină precum Porsche Cayenne. Avansul minim de 15% și perioada de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani vă oferă flexibilitatea necesară pentru a alege varianta care vi se potrivește cel mai bine. Cu ajutorul unui credit auto sau a unui credit extern, puteți achiziționa Porsche Cayenne în leasing auto sau în finanțare auto, indiferent dacă este vorba despre un model nou sau unul second-hand. Rețineți că, în cazul în care mașina are o vechime mai mare, perioada de finanțare se poate restrânge în conformitate cu condițiile prezentate anterior.

Porsche Cayenne este alegerea perfectă pentru cei care caută o mașină de lux, puternică și versatilă. Cu dotările generale și specifice impresionante, Cayenne oferă o experiență de conducere de neuitat și se remarcă în rândul celor care apreciază calitatea, performanța și rafinamentul. Indiferent dacă alegeți leasing auto sau finanțare auto, Porsche Cayenne este o investiție demnă de luat în considerare.