Avans
Rata lunara

Porsche Cayenne2023 3.0 305 cp 6.999 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
6.999 km
Putere motor
305 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €137.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de marca germană Porsche. Acest model, lansat în anul 2023, este dotat cu o serie de opțiuni și funcții avansate, care fac din acesta un adevarat automobil de top.

Printre dotările generale ale acestui Porsche Cayenne se numără ABS-ul, care asigură o frânare sigură și controlată în orice situație de urgență. De asemenea, mașina beneficiază de anvelope de vară de calitate superioară, care asigură aderență optimă pe orice tip de suprafață.

Un alt aspect important este sistemul de apelare automată în caz de urgență, care poate salva vieți în situații de urgență sau accidente. De asemenea, asistența la fază lungă și asistența la pornirea în rampă adaugă la siguranța și confortul de conducere.

Porsche Cayenne este echipat și cu un sistem avansat de asistență la schimbare a benzii de rulare, care ajută șoferul să păstreze mașina pe traseu și să evite accidentele. De asemenea, mașina dispune de un sistem de avertizare în caz de accident, care oferă un nivel înălțat de siguranță.

În ceea ce privește dotările de confort, acest Porsche Cayenne beneficiază de tehnologie Bluetooth, ceasuri bord digitale și computer de bord, care oferă informații clare și precise despre performanța mașinii. Controlul vocal și dispozitivul antidemaraj electric reprezintă alte caracteristici adăugate pentru confortul și siguranța pasagerilor.

Mașina dispune și de sistemul de stabilizare electronică ESP, care asigură stabilitate în timpul condusului. Farurile cu faza lungă fără orbire și frânarea în caz de urgență reprezintă alte aspecte ce contribuie major la siguranța la volan.

Porsche Cayenne vine cu numeroase dotări care îmbunătățesc confortul și utilizarea mașinii. Geamurile electrice, hayonul portbagaj electric și încărcarea telefonului wireless sunt doar câteva dintre facilitățile sale.

Mașina este echipată cu închidere centralizată și sistem de intrare fără cheie, oferind acces rapid și ușor în hainele de conducere. Scaunele beneficiază de funcția Isofix, astfel încât pasagerii să se bucure de un nivel înălțat de siguranță.

Porsche Cayenne este prevăzut cu jante de aliaj și lumină ambientală, care adaugă o notă stilată la designul mașinii. De asemenea, acesta vine cu un set complet de manuale de service și monitorizare a presiunii în anvelope.

Mașina dispune de oglinzi retrovizoare cu întunecare automată și oglinzi laterale electrice. Pachetul sport și proiectoarele ceață reprezintă alte dotări speciale care conferă un aspect sportiv și agresiv mașinii.

Scaunele sunt reglabile electric și încălzite, oferind o experiență de conducere confortabilă și plăcută. De asemenea, Porsche Cayenne dispune și de scaune încălzite în spate, pentru a oferi confort și pasagerilor din spate.

Alte caracteristici notabile ale acestui model includ un senzor de lumini, care asigură în mod automat aprinderea farurilor în condiții de vizibilitate redusă, și un senzor de ploaie automat, care acționează ștergătoarele în mod automat în caz de ploaie.

Separatorul portbagaj, servodirecția și sistemul de alarmă sunt alte elemente care fac din Porsche Cayenne un automobil de top în ceea ce privește dotările sale.

Acest model beneficiază și de un sistem de control al tracțiunii și de un sistem de control al vitezei, care îmbunătățesc siguranța și confortul în timpul condusului. Sistemul de pornire și oprire automată asigură economie de combustibil și reduce emisiile de CO2.

Porsche Cayenne este echipat cu un sistem de navigație avansat, care oferă ghidare precisă și ajută la găsirea celor mai bune rute pentru destinație. De asemenea, mașina dispune de un sound system de înaltă calitate și de streaming muzical integrat.

Din punct de vedere al confortului, acest model este dotat cu un suport pentru cot și suport lombar, care asigură o poziție confortabilă în timpul condusului. Suspensia pneumatică și suspensia sport asigură un nivel înălțat de confort în timpul conducției.

Porsche Cayenne dispune de tracțiune 4x4, care adaugă stabilitate și aderență pe orice tip de teren. De asemenea, mașina are un port USB, care permite încărcarea și conectarea dispozitivelor externe.

Vehiculul este destinat persoanelor care preferă să nu fumeze și este echipat cu un volan cu padele și volan îmbrăcat în piele. De asemenea, acesta vine cu un volan multifuncțional, care permite controlul facil al diferitelor funcții ale mașinii.

Porsche Cayenne vine cu dotări specifice, cum ar fi adaptarea lumini, care asigură o iluminare eficientă în viraje. De asemenea, mașina este prevăzută cu multiple airbag-uri, inclusiv airbag-uri față, laterale și altele, care asigură un nivel ridicat de protecție în situații de impact.

Mașina dispune și de un asistent de parcare cu cameră, care facilitează manevrele de parcare și crește siguranța. Clasa de emisii a acestui vehicul este Euro 6, ceea ce înseamnă că respectă cele mai înalte standarde de mediu.

Porsche Cayenne este un autovehicul second-hand și are culoarea interioară negru. Farurile LED asigură o iluminare puternică și clară în orice condiții de conducere. Materialul interior este piele integrală, oferind un nivel ridicat de confort și calitate.

Acest autovehicul dispune de un cârlig de remorcă pivotant, care facilitează transportul de remorci și alte echipamente suplimentare. De asemenea, mașina are patru sau cinci uși, în funcție de specificațiile fiecărui model.

Regulatorul de viteză, sau pilotul automat, este o facilitate adăugată care asigură o experiență de conducere relaxată și confortabilă. Mașina este echipată și cu un sistem de climatizare automată, cu două zone pentru controlul individual al temperaturii.

Porsche Cayenne are un sticker de emisii cu clasificarea 4 (verde), indicând un nivel redus de emisii poluante. Acest autovehicul este o versiune specifică pentru piața germană.

Din punct de vedere al finanțării, Porsche Cayenne poate fi achiziționat prin intermediul unui credit auto sau prin leasing auto. Avansul minim pentru finanțare este de 15% din valoarea totală a mașinii. Perioada de finanțare variază între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Pentru a beneficia de acestă finanțare, mașina trebuie să aibă o vechime de maximum 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 5 ani, perioada de finanțare se reduce în funcție de vechimea acesteia. Astfel, mașinile mai vechi de 6 ani pot fi finanțate doar pe 4 ani, cele mai vechi de 7 ani pe maxim 3 ani, cele mai vechi de 8 ani pe 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani doar pe un an.

Rezumatul acestei descrieri este că Porsche Cayenne este un SUV de lux, dotat cu o serie de opțiuni și funcții avansate. Acesta poate fi achiziționat prin intermediul unui credit auto sau al unui leasing auto, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.