Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2024 3.0 Benzină 354 cp 30 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2024
Rulaj
30 km
Putere motor
354 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €138.840

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un model premium al celebrului producător german de automobile, Porsche. Anul de fabricație al vehiculului este 2024, ceea ce înseamnă că este un autovehicul nou-nouț, disponibil pe piață. Cu un design sofisticat și performanțe remarcabile, Porsche Cayenne se află în topul preferințelor celor pasionați de conducerea unui SUV de lux.

Dotările generale ale acestui model sunt extrem de variate și îi oferă șoferului și pasagerilor o experiență deosebită în timpul călătoriilor. Sistemul ABS garantează o frânare eficientă și sigură în orice situație, iar dispozitivul antidemaraj electric adaugă un nivel suplimentar de securitate. Dotări precum Android Auto și Apple CarPlay permit conectivitatea cu dispozitivele inteligente și posibilitatea de a accesa aplicațiile preferate direct de pe ecranul tactil al mașinii.

Asistența la pornirea în rampă și asistența schimbare bandă sunt funcții inovatoare care facilitează condusul și sporesc siguranța pe șosele. De asemenea, sistemul de control al tracțiunii și sistemul de control al vitezei sunt alte dotări ce contribuie la o experiență de condus confortabilă și controlabilă.

Porsche Cayenne vine echipat cu jante de aliaj și anvelope de vară pentru performanțe optime pe drumuri. Farurile cu faza lungă fără orbire asigură o vizibilitate excelentă, iar proiectoarele ceață asigură un plus de siguranță în condiții de vizibilitate redusă. Interiorul sofisticat al mașinii este pus în evidență de scaunele încălzite din piele, plafonul panoramic din sticlă și lumina ambientală.

Pe lângă dotările generale, Porsche Cayenne dispune și de dotări specifice care fac din acest model o alegere unică. Sistemul de asistență la parcare cu cameră 360° și sisteme de direcție automată facilitează manevrarea în spații înguste sau aglomerate. Airbag-urile multiple și sistemul de recunoaștere a semnelor rutiere contribuie la siguranța pasagerilor, iar clasificarea de emisii Euro6d-TEMP atestă respectarea celor mai recente standarde de mediu.

Este important de menționat că Porsche Cayenne este disponibil atât în versiunea de mașină nouă, cât și în cea de mașină second-hand. În cazul în care optați pentru o mașină second-hand, perioada de finanțare poate varia în funcție de vechimea acesteia. De exemplu, o mașină de maximum 5 ani poate fi finanțată pentru un interval de 5 ani, în timp ce o mașină de 6 ani va avea o perioadă de finanțare de maximum 4 ani. Daca este mai veche de 7 ani, o putem finanta pe maxim 3 ani. Daca este mai veche de 8 ani, o mai putem finanta pe 2 ani. Daca este mai veche de 9 ani, doar pe un an se mai poate finanta.

Privind în perspectivă avantajelor și flexibilității financiare, leasingul auto reprezintă o soluție viabilă pentru a obține această bijuterie în proporție de minim 15% din valoarea totală. Astfel, veți putea plăti sume lunare accesibile cu posibilitatea de a conduce un Porsche Cayenne în conformitate cu preferințele și nevoile dumneavoastră.

Indiferent că alegeți să achiziționați o mașină nouă sau să optați pentru un leasing auto, Porsche Cayenne este un SUV de lux ce răspunde celor mai exigente cerințe. Cu designul său distinctiv, performanțele puternice și dotările tehnologice superioare, acest model este o alegere ideală pentru cei aflați în căutarea unui SUV premium.

Rețineți că disponibilitatea acestui autovehicul poate varia în funcție de dealerul și țara în care doriți să achiziționați mașina. Pentru informații detaliate despre prețuri, opțiuni de finanțare și modalități de achiziție, vă recomandăm să contactați dealerul autorizat Porsche din zona dumneavoastră.