Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2024 3.0 Benzină 354 cp 30 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2024
Rulaj
30 km
Putere motor
354 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €138.740

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV premium produs de către producătorul german de automobile Porsche și este unul dintre cele mai populare și apreciate modele din segmentul său. Este o alegere ideală pentru cei care caută un SUV cu performanțe excelente, lux, confort și tehnologie de ultimă generație.

Dotările generale ale acestui model sunt extrem de generoase și includ ABS, Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth, computer de bord, control vocal, încărcare telefon wireless, sistem de navigație, sistem de control al vitezei, sistem de control al tracțiunii și multe altele. Aceste dotări asigură o experiență plăcută și sigură în timpul condusului.

În ceea ce privește siguranța, Porsche Cayenne este echipat cu un sistem avansat de asistență la conducere, inclusiv asistență la pornirea în rampă, asistență schimbare bandă, avertizare în caz de accident și recunoaștere semne rutiere. De asemenea, are și o gamă largă de dotări confortabile, cum ar fi scaunele încălzite, oglinzile laterale electrice, volanul îmbrăcat în piele și sistemul de navigație.

Porsche Cayenne are și dotări specifice, cum ar fi lumini față LED, asistent parcare cu cameră 360° și trusă de reparații pentru anvelope de urgență. Aceste dotări adăugate completează performanța și luxul acestui SUV.

Acest model este disponibil într-o varietate de culori interioare și exterioare, iar finisajul din piele integrală oferă un aspect sofisticat și rafinat. Cu un design atractiv și o calitate superioară a materialelor, Porsche Cayenne impresionează prin eleganța și autenticitatea sa.

Pentru a achiziționa un Porsche Cayenne se poate opta pentru leasing auto sau finanțare auto. Leasingul auto este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să conducă un vehicul de lux fără a plăti un avans mare și cu rate lunare accesibile. Finanțarea auto este o altă opțiune prin care se poate cumpăra un Porsche Cayenne, acesta oferind posibilitatea de a achita treptat mașina într-un interval de timp mai lung, de obicei între 1 și 5 ani.

Este important de menționat că pentru a beneficia de leasing auto sau finanțare auto, marca și modelul mașinii trebuie să îndeplinească anumite condiții. În cazul Porsche Cayenne, este necesar ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani pentru a fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, perioada maximă de finanțare se reduce la 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada maximă de finanțare este de 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani se poate opta pentru finanțare pe 2 ani. În cele din urmă, în cazul în care mașina are mai mult de 9 ani, este posibilă finanțarea doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent de opțiunea de achiziționare aleasă, Porsche Cayenne rămâne o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine performanța de top, rafinamentul și confortul într-un SUV de lux. Fiind un model deosebit, Porsche Cayenne se remarcă prin tehnologia avansată, confortul sporit și experiența de condus excepțională pe care o oferă.