Avans
Rata lunara

Porsche Cayman2022 2.0 Benzină 299 cp 42.567 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayman
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
42.567 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.988 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Galben

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €65.321

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayman este un model emblematic al producătorului auto german, cunoscut pentru stilul său elegant și performanțele excepționale. Anul 2022 aduce o versiune îmbunătățită a acestei mașini sport, care integrează cele mai noi tehnologii și caracteristici de top.

Dotările generale ale Porsche Cayman includ ABS-ul, care asigură o frânare sigură și eficientă, anvelopele de vară, concepute pentru a oferi aderență și tracțiune optimă în condiții de temperatură ridicată, apelarea automată în caz de urgență pentru a asigura siguranța în orice situație, Apple CarPlay, care permite conectarea și utilizarea funcțiilor iPhone-ului direct pe display-ul mașinii.

De asemenea, asistența la pornirea în rampă facilitează plecarea din panta, Bluetooth-ul permite conectarea dispozitivelor mobile pentru apeluri și redare muzică, CD player-ul oferă posibilitatea de a asculta muzică favorită în timpul călătoriilor, iar computerul de bord furnizează informații importante despre consumul de combustibil, distanța parcursă și ședințele de întreținere.

Controlul vocal facilitează accesul rapid la funcțiile mașinii, iar dispozitivul antidemaraj electric oferă protecție împotriva furtului. ESP-ul (Sistemul de Stabilitate Electronică) asigură o conducere sigură în orice condiții de drum, iar filtrul de particule contribuie la reducerea emisiilor de noxe.

Porsche Cayman vine și cu garanție, pentru a oferi liniștea și încrederea necesară în alegerea acestui automobil. Geamurile electrice și închiderea centralizată reprezintă dotări standard, iar sistemul Isofix facilitează instalarea sigură a scaunelor pentru copii.

Designul exterior al Porsche Cayman este pus în evidență de jantele de aliaj și de luminile ambientale, care crează o atmosferă distinctă în interiorul mașinii. Manualul de service completează aparatul tehnic al mașinii, în timp ce monitorizarea presiunii anvelopelor contribuie la un nivel optim de siguranță în trafic.

Oglinzile laterale electrice oferă posibilitatea de a le ajusta rapid și precis, iar pachetul sport adaugă un plus de performanță și senzații tari la volan. Scaunele încălzite asigură confortul în anotimpurile reci, în timp ce scaunele sport completează experiența călătoriilor sportive.

Senzorul de lumini facilitează funcționarea automată a farurilor, iar servodirecția asigură manevrabilitatea ușoară a mașinii. Setul pentru mâini libere permite utilizarea telefonului mobil în timpul condusului într-un mod sigur și comod, în timp ce sistemul de control al tracțiunii optimizează aderența și manipularea mașinii.

Sistemul de pornire/oprire automată optimizează consumul de combustibil și minimizează emisiile de noxe, iar sistemul de spălare a farurilor asigură vizibilitate excelentă în orice condiții atmosferice.

Sistemul de navigație facilitează planificarea rutelor și navigarea eficientă, iar suportul cot asigură confortul în timpul călătoriilor lungi. Suspensia sport optimizează manevrabilitatea și performanța mașinii, în timp ce touchscreen-ul și portul USB oferă acces la diferite funcții și posibilitatea de a conecta dispozitive externe.

Volanul cu padele permite schimbarea rapidă și precisă a treptelor de viteză, iar volanul îmbrăcat în piele asigură o priză confortabilă și plăcută.

Dotările specifice Porsche Cayman includ airbag-uri față și laterale, pentru a asigura protecție și siguranță în caz de accident. Asistentul de parcare cu cameră și asistentul de parcare față și spate facilitează manevrarea și parcare în orice situație.

Porsche Cayman respectă normele de emisii Euro6d și este disponibilă ca vehicul second-hand. Culoarea interioară este negru, iar luminile față sunt de tip Bi-xenon, pentru o vizibilitate excelentă pe timp de noapte. Materialul interior este alcantara, care oferă un aspect și o textură distinctivă.

Porsche Cayman are două sau trei uși, în funcție de versiunea aleasă, iar sistemul de climatizare oferă posibilitatea de a ajusta temperatura și fluxul de aer în mod manual. Astfel, experiența de conducere este completă și personalizată.

Stickerul de emisii este de clasă 4 (verde), indicând nivelul scăzut de poluare al mașinii.

Pentru a achiziționa un Porsche Cayman, ai posibilitatea de a opta pentru diferite forme de finanțare auto, precum leasingul auto sau creditul auto. Aceste opțiuni flexibile și adaptate nevoilor tale te ajută să îți îndeplinești visul de a conduce acest automobil de lux.

Avansul minim pentru leasingul auto este de 15% din valoarea mașinii, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de preferințele tale și de vechimea mașinii. Astfel, ai posibilitatea de a alege durata de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și disponibilității financiare.

Porsche Cayman este un automobil de excepție, care combină performanța, eleganța și tehnologia de ultimă generație, oferind o experiență unică și de neuitat la volan. Indiferent dacă optezi pentru un model nou sau second-hand, această mașină este garantată să îți ofere satisfacție și plăcere la fiecare kilometru parcurs.