Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Macan2022 2.0 Benzină 265 cp 11.950 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Macan
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
11.950 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €66.098

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Macan este un model de SUV de lux produs de către producătorul german Porsche. Acesta este un vehicul elegant și puternic, potrivit atât pentru utilizarea în oraș, cât și pentru aventurile în afara drumurilor asfaltate. Porsche Macan din anul 2022 vine cu o serie de dotări avansate, care îmbunătățesc siguranța și confortul experienței de conducere.

Dotările generale ale Porsche Macan includ o gamă largă de tehnologii și opțiuni. Printre acestea se numără: sistemul de frânare avansat ABS, care asigură o oprire rapidă și controlată în orice situație; compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay, care permit conectarea ușoară a telefonului mobil și accesul la aplicațiile preferate din mașină; anvelopele de vară, care oferă aderență și manevrabilitate superioare pe drumurile uscate; funcția de apelare automată în caz de urgență, care solicită asistență în cazul unui accident; computerul de bord, care oferă informații utile despre consumul de combustibil, performanțele mașinii și multe altele.

De asemenea, Porsche Macan vine echipat cu numeroase funcții de asistență la conducere, care contribuie la confortul și siguranța pasagerilor. Printre acestea se numără: asistența la pornirea în rampă, care asigură o pornire lină în pantă, fără a permite mașinii să ruleze înapoi; asistența de schimbare a benzii, care ajută șoferul să rămână pe banda de circulație corectă prin avertizări sonore sau vibrarea volanului; avertizarea în caz de accident, care detectează coliziunile iminente și alertează șoferul pentru a evita impactul.

Alte dotări importante includ: sistemul de control vocal, care permite șoferului să controleze diferite funcții ale mașinii doar prin comenzi vocale; filtrul de particule, care reduce emisiile de noxe pentru un mediu mai curat; sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, care asigură o presiune corectă și o uzură uniformă a anvelopelor; oglinzile laterale electrice, care se pot ajusta cu ușurință pentru a asigura o vizibilitate optimă; sistemul de recunoaștere a semnelor rutiere, care afișează pe bord semnele de circulație detectate; sistemul de navigație, care oferă indicații precise către destinație și multe altele.

Porsche Macan oferă și un interior confortabil și elegant. Acesta include dotări cum ar fi volanul îmbrăcat în piele, care asigură o prindere confortabilă și sigură; scaunele reglabile electric, care permit găsirea poziției optime pentru confortul pasagerului; volanul multifuncțional, care permite controlul facil al diferitelor funcții ale mașinii; sistemul de sunet de înaltă calitate, care permite ascultarea muzicii preferate într-o calitate extraordinară și multe altele.

Porsche Macan vine cu un motor puternic și performant, care asigură o experiență de conducere dinamică și plină de adrenalină. Acesta poate fi echipat cu o transmisie manuală sau automată, în funcție de preferințele șoferului. Opțiunile de motor includ atât variante pe benzină, cât și diesel, care oferă un echilibru optim între performanțe și eficiență.

Pentru a achiziționa un Porsche Macan, există diferite opțiuni de finanțare disponibile. Leasingul auto este o metodă populară pentru achiziționarea de mașini de lux, cum ar fi Porsche Macan. Prin leasing, clienții pot utiliza mașina pentru o perioadă de timp, plătind o rată lunară convenabilă. Această opțiune este potrivită pentru cei care doresc să se bucure de avantajele unei mașini de lux fără a investi o sumă mare de bani upfront.

Indiferent dacă optezi pentru leasing auto sau pentru finanțare auto tradițională, există opțiuni disponibile pentru fiecare buget și nevoi individuale. Prin leasing, clienții pot beneficia de avantajele unei mașini noi în leasing, precum și de serviciile post-vânzare oferite de dealerul autorizat.

O altă opțiune de finanțare este creditul auto. Prin intermediul unui credit auto, clienții pot achiziționa un Porsche Macan prin plata unei rate lunare pe o perioadă predefinită. Această metodă de finanțare este potrivită pentru cei care doresc să dețină mașina pe termen lung și să o achiziționeze în propriul lor nume.

Porsche Macan în leasing sau credit auto este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de luxul și performanța acestui SUV. Indiferent dacă optezi pentru un vehicul nou sau pentru unul second-hand, există opțiuni diverse disponibile pentru a-ți asigura că achiziția ta este o investiție eficientă și satisfăcătoare.

Pentru a obține mai multe informații despre achiziționarea unui Porsche Macan în leasing sau credit auto, te rugăm să contactezi un dealer autorizat din zona ta. Aceștia îți vor furniza toate detaliile necesare și te vor ghida în procesul de achiziționare al mașinii tale de vis. Anunțul prezentat mai sus este fictiv și are scop pur demonstrativ.