Avans
Rata lunara

Renault Megane2019 1.5 Diesel 116 cp 91.830 km

Specificatii

Marca
Renault
Model
Megane
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
91.830 km
Putere motor
116 cp
Cilindree
1.461 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Compacta
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €13.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Renault Megane este un automobil din anul 2019, cu condiția de finanțare ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani pentru a putea beneficia de un termen de finanțare între 1 și 5 ani. Aceasta este o mașină confortabilă și modernă, echipată cu numeroase dotări și tehnologii avansate.

Dotările de audio și tehnologie includ Bluetooth, radio, sistem hands-free, port USB și sistem audio. Aceste caracteristici permit conectarea telefonului prin Bluetooth și ascultarea muzicii preferate în timpul călătoriei.

În ceea ce privește confortul și echipamentele optionale, Renault Megane dispune de climatronic cu 2 zone, cotieră în partea din față, volan îmbrăcat în piele, volan cu comenzi și volan multifuncțional. De asemenea, mașina este echipată cu senzor de ploaie, geamuri electrice în față și spate, precum și cu stergătoare de parbriz automate.

Sistemele electronice și de asistență includ pilot automat, oglinzi exterioare cu reglare electrică și încălzire, limitator de viteză, asistență la franare, control al tracțiunii, asistență în rampă, faruri cu temporizator, lumini de zi LED, stopuri LED, sistem Start/Stop, senzori de presiune în roti și servodirecție.

În ceea ce privește siguranța, Renault Megane este dotat cu ABS, ESP, EBD, sistem de frânare asistată și sistem activ de frânare de urgență. De asemenea, mașina dispune de airbag pentru șofer, airbag pentru pasagerul din față, airbaguri cap în față, airbag central pentru șofer și pasager, airbag lateral pentru șofer, airbaguri laterale pentru pasageri, sistem Isofix pentru fixarea scaunului pentru copii și multe altele.

Autovehiculul beneficiază de o garanție de 24 de luni în limita a 30.000 km. În plus, există posibilitatea de a încheia o garanție premium de 24 de luni în limita a 50.000 km.

Pentru a facilita achiziționarea mașinii, se oferă posibilitatea de finanțare cu un avans de 0% pe o perioadă de maxim 6 ani. Aprobarea creditului este garantată pentru persoane fizice, persoane juridice și persoane fizice autorizate, indiferent de proveniența veniturilor.

Există și posibilitatea de a încheia un leasing pentru persoane juridice, cu un avans de 3597 euro (TVA inclus) și 60 de rate de 228 euro (TVA inclus).

Toate prețurile vor fi exprimate în lei, la cursul de vânzare euro al Băncii Transilvania din data efectuării plății.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, se oferă și diferite servicii la cerere, cum ar fi revizie completă, livrare pe platformă în toată țara, asigurare RCA/CASCO, eliberare numere provizorii și consiliere înmatriculare autovehicul.

Este important de menționat că descrierea autovehiculului este strict informativă, existând posibilitatea apariției unor greșeli de tipar. În cazul în care există nelămuriri legate de opțiunile prezentate, se poate contacta personalul prin telefon pentru detalii suplimentare.

Mașina a fost înmatriculată prima dată în iunie 2019 și respectă standardul de poluare Euro 6. Acesta are un istoric de service, ultima revizie fiind efectuată la 79.500 km. Transmisia este automată, de tip EDC, iar mașina beneficiază și de pilot automat (Cruise Control).

Pentru o experiență confortabilă și modernă, mașina Renault Megane este echipată cu lumini de zi și stopuri LED, volan multifuncțional îmbrăcat în piele, climatronic dublu, faruri automate, stergătoare de parbriz automate și sistem Start/Stop.

Această mașină este potrivită atât pentru uz personal, cât și pentru utilizarea în scopuri profesionale.