Avans
Rata lunara

Rolls Royce Cullinan2020 6.8 Benzină 571 cp 24.276 km

Specificatii

Marca
Rolls Royce
Model
Cullinan
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
24.276 km
Putere motor
571 cp
Cilindree
6.749 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €352.515

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Rolls-Royce Cullinan este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri disponibile pe piață în prezent. Modelul a fost lansat în anul 2020 și aduce o combinație perfectă între performanță, lux și tehnologie de ultimă generație. Cullinan este o mașină care se potrivește perfect cu un stil de viață activ, fiind ideală pentru cei care doresc să combine aventura cu confortul și eleganța.

Dotările generale ale acestui autovehicul sunt impresionante și pun accentul pe siguranță, confort și tehnologie avansată. Printre acestea se numără ABS-ul, asistența la faza lungă, asistența la pornirea în rampă, asistența la schimbarea benzii, avertizarea în caz de oboseală, sistemul Bluetooth, ceasurile de bord digitale, computerul de bord, sistemul electronic de stabilitate (ESP), geamurile electrice, hayonul portbagaj electric, head-up display-ul, încărcarea telefonului wireless, închiderea centralizată, intrarea fără cheie, sistemul de prindere ISOFIX pentru scaunele de copii, iluminarea ambientală, manualul de service, vopseaua metalică, monitorul pentru unghi mort, monitorizarea presiunii în pneuri, oglinzile laterale electrice, recunoașterea semnelor de circulație, reglarea electrică a scaunelor, scaunele cu funcție de masaj, scaunele încălzite, scaunele spate încălzite, senzorul de lumină, senzorul de ploaie automat, sistemul de control al tracțiunii, funcția de pornire/oprire automată a motorului, sistemul de navigație, sistemul audio de înaltă calitate, suportul de cot, suportul lombar, suspensia pneumatică, ecranul tactil, tracțiunea integrală 4x4, portul USB, vehiculul destinat nefumătorilor, volanul cu padele, volanul îmbrăcat în piele, volanul încălzit și volanul multifuncțional.

În ceea ce privește dotările specifice ale acestui model, putem aminti adaptarea automată a luminilor, sistemul de iluminare adaptiv, asistentul de parcare cu cameră 360°, asistentul de parcare față și spate, condiția de vehicul second-hand, interiorul de culoare gri, farurile cu tehnologie LED, tapițeria din piele integrală, numărul de uși: patru sau cinci, și sistemul de climatizare automată cu patru zone.

Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină de lux, aveți mai multe opțiuni de finanțare. Unul dintre ele este leasing-ul auto, care vă permite să utilizați autovehiculul dorit în schimbul unui avans de minim 15% și a unei perioade de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. O altă opțiune este creditul auto, care vă poate oferi finanțarea necesară pentru achiziționarea unei mașini în leasing sau a unei mașini second-hand. Există, de asemenea, posibilitatea de a accesa un credit extern, în funcție de condițiile specifice ale băncii sau instituției financiare cu care decideți să colaborați.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, este important să țineți cont de faptul că Rolls-Royce Cullinan trebuie să aibă maximum 5 ani vechime pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 9 ani, perioada de finanțare va fi mai mică, în funcție de vechimea acesteia.

În concluzie, Rolls-Royce Cullinan este un SUV de lux cu dotări impresionante, care poate fi achiziționat prin leasing auto sau credit auto, în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră. Pentru mai multe detalii și informații, vă invităm să ne contactați și vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații despre finanțare și opțiunile disponibile.