Avans
Rata lunara cu TVA

Rolls Royce Cullinan2023 6.8 Benzină 600 cp 50 km

Specificatii

Marca
Rolls Royce
Model
Cullinan
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
50 km
Putere motor
600 cp
Cilindree
6.749 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €575.770

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Rolls Royce este unul dintre cei mai prestigioși producători de automobile de lux din lume. Modelul lor emblematic, Rolls Royce Cullinan, este o bijuterie a tehnologiei și luxului, fiind considerat unul dintre cele mai avansate SUV-uri de pe piață. Anul lansării este 2023, ceea ce înseamnă că este o mașină nouă, cu cele mai noi dotări și inovații.

Când vine vorba de finanțarea unei astfel de mașini, leasingul auto este o opțiune populară. Oferindu-ți posibilitatea de a conduce un Rolls Royce Cullinan fără a plăti întreaga sumă odată, leasingul auto este o soluție atractivă pentru cei care doresc să-și achiziționeze o mașină de lux.

Un aspect important de luat în considerare în momentul încheierii unui contract de leasing auto este avansul necesar. În general, pentru un leasing auto, este nevoie de un avans de minim 15% din valoarea mașinii. Acest avans va determina și nivelul ratelor lunare de plată.

Perioada maximă de finanțare pentru un leasing auto este de obicei cuprinsă între 1 și 5 ani. Astfel, vei putea să îți achiziționezi un Rolls Royce Cullinan în leasing pe o perioadă care se potrivește nevoilor tale.

În ceea ce privește condițiile de finanțare, este important de menționat că mașina trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, finanțarea se poate face doar pe 4 ani. Pentru mașinile cu o vechime de între 8 și 9 ani, perioada de finanțare se poate reduce la 2 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 9 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de un an.

Dotările generale ale acestui Rolls Royce Cullinan sunt impresionante, iar lista lor este una extinsă. Mașina beneficiază de tehnologii avansate, cum ar fi ABS, Android Auto și Apple CarPlay, care îți permit să te conectezi și să folosești funcții importante ale telefonului tău în timp ce conduci.

De asemenea, mașina dispune de o serie de caracteristici care îți pot asigura o experiență de conducere confortabilă și sigură. Acestea includ asistență la pornirea în rampă, control vocal, ESP și sistem de control al tracțiunii. Farurile cu faza lungă fără orbire și parbrizul încălzit îți asigură o vizibilitate optimă, chiar și în condiții de vreme nefavorabilă.

Mașina Cullinan este echipată și cu numeroase dotări de lux și confort, cum ar fi scaunele încălzite și reglabile electric, sistemul de navigație, computerul de bord, monitorul unghi mort și multe altele. Aceste dotări fac din Cullinan o alegere desăvârșită pentru cei care caută o experiență de conducere premium.

Designul exterior al mașinii este unic și impresionant, cu linii fluide și elegante. Jantele de aliaj și suspensia pneumatică completează look-ul sofisticat al mașinii. De asemenea, modelul Cullinan este disponibil în mai multe variante de culori și interior din piele integrală.

Dacă ești în căutarea unei mașini exclusiviste și de lux, Rolls Royce Cullinan este cu siguranță o alegere care nu te va dezamăgi. Cu ajutorul opțiunii de leasing auto, ai posibilitatea să îți îndeplinești visul de a conduce acest superb SUV de lux. Indiferent dacă îți dorești un model nou sau unul second-hand, leasingul auto este o soluție convenabilă și accesibilă pentru a avea propriul tău Rolls Royce Cullinan.