Avans
Rata lunara cu TVA

Rolls Royce Cullinan2023 6.8 Benzină 571 cp 3.500 km

Specificatii

Marca
Rolls Royce
Model
Cullinan
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
3.500 km
Putere motor
571 cp
Cilindree
6.749 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €493.371

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Rolls Royce Cullinan este unul dintre cele mai luxoase și rafinate SUV-uri din lume, ce se remarcă prin dotările sale generoase și performanțele exceptionale. Fiind un brand emblematic în industria auto, Rolls Royce oferă o gamă variată de opțiuni de finanțare pentru a satisface nevoile clienților săi.

Când vine vorba de leasing auto sau finanțare auto, Rolls Royce Cullinan se distinge prin avantajele oferite, cum ar fi o valoare de revânzare ridicată și costuri de întreținere reduse. Cu un avans de minim 15%, poți achiziționa cu ușurință acest superb SUV și beneficia de o perioadă de finanțare de până la 5 ani.

Dotările generale ale acestui model includ tehnologii și sisteme avansate, care garantează un nivel înalt de confort și siguranță. ABS-ul (sistemul de franare anti-blocare) asigură stabilitatea vehiculului în timpul frânării, iar asistența la faza lungă permite pilotului să se concentreze mai bine pe drum. Avertizarea în caz de accident prezintă un mare avantaj în materie de siguranță, oferind o alertă imediată în situația unui potențial pericol.

Sistemul Bluetooth îți permite să conectezi telefonul mobil la sistemul audio al mașinii, pentru a putea efectua apeluri hands-free și a asculta muzică favorită. CD player-ul îți oferă posibilitatea de a reda muzica preferată în format CD, iar computerul de bord îți afișează informațiile importante despre vehicul și traseu. Controlul vocal îți permite să controlezi funcțiile mașinii prin intermediul comenzilor vocale, fără a fi nevoie să folosești mâinile.

Dispozitivul antidemaraj electric oferă o protecție suplimentară împotriva furtului, iar sistemul ESP (program electronic de stabilizare) asigură menținerea stabilității mașinii în situații dificile. Geamurile electrice, hayonul portbagaj electric și închiderea centralizată facilitează accesul la mașină și asigură o experiență confortabilă.

Intrarea fără cheie îți permite să deschizi și să închizi mașina fără a folosi cheia, iar sistemul Isofix asigură o instalare ușoară și sigură a scaunelor pentru copii. Jantele de aliaj, finisajul metalic și monitorizarea presiunii anvelopelor adaugă un plus de rafinament și stil.

Roluri cheie în confortul și luxul oferit de Rolls Royce Cullinan îi revin scaunelor reglabile electric, inclusiv a celor de pe bancheta din spate, care oferă suportul și confortul optim. Scaunele cu masaj și încălzirea lor garantează o relaxare completă în timpul drumurilor lungi, iar scaunele încălzite și ventilate adaugă o notă de rafinament și confort, adaptându-se oricăror condiții climatice.

Senzorul de lumini și senzorul de ploaie automat îți ușurează condusul în condiții meteo variabile, iar servodirecția facilitează manevrabilitatea mașinii. Setul pentru mâini libere îți permite să efectuezi apeluri telefonic și să controlezi funcțiile mașinii fără a fi nevoie să-ți iei mâinile de pe volan.

Sistemul de control al tracțiunii asigură aderența optimă a roților la sol, indiferent de condițiile de drum, iar sistemul de navigație facilitează planificarea și ghidarea traseului. Sound system-ul de înaltă calitate îți asigură o experiență audio premium, iar suportul pentru cot și suportul lombar contribuie la confortul și relaxarea în timpul condusului.

Suspensia pneumatică și tracțiunea 4x4 garantează o experiență de conducere plăcută și sigură, iar portul USB îți oferă posibilitatea de a încărca dispozitive mobile sau de a reda muzică direct de pe stick-ul USB. Volanul îmbrăcat în piele și volanul multifuncțional conferă un aspect elegant și permit controlul facil al funcțiilor mașinii.

Dotările specifice exemplare ale acestui model includ multiple airbag-uri (inclusiv airbag-uri față, laterale și altele), care asigură o protecție maximă în caz de impact. Asistentul de parcare cu cameră 360°, asistentul de parcare față, sistemele de direcție automată și asistentul de parcare spate facilitează manevrarea și parcarea mașinii în orice situație.

Cu o condiție vehicul second-hand, Rolls Royce Cullinan este disponibil în variante cu diverse culori interioare și beneficiază de faruri LED pentru o vizibilitate îmbunătățită în timpul nopții. Cu un material interior din piele integrală și o configurație cu patru sau cinci uși, acest SUV oferă un confort și un aspect premium.

Cu un pilot automat adaptabil, acest model îți permite să menții o distanță constantă față de vehiculul din față, asigurând o experiență de condus mai relaxată și sigură. Sistemul de climatizare cu aer condiționat automat asigură o temperatură optimă în fiecare moment, iar stickerul de emisii 4 (verde) confirmă eficiența și impactul redus asupra mediului înconjurător.

Rolls Royce Cullinan, modelul emblematic al brandului, este disponibil la finanțare în funcție de condițiile vehiculului. Având în vedere că este un model fabricat în 2023, el se încadrează în limita de 5 ani pentru a putea fi finanțat pe o perioadă de 5 ani. Cu un design stunning și dotări de top, acest Rolls Royce Cullinan garantează o experiență unică de condus și confort la cel mai înalt nivel. Indiferent dacă optezi pentru leasing auto sau credit auto, vei putea beneficia de luxul și eleganța inconfundabile ale acestui model exclusivist.