Avans
Rata lunara

Rolls Royce Cullinan2023 6.8 Benzină 600 cp 45 km

Specificatii

Marca
Rolls Royce
Model
Cullinan
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
45 km
Putere motor
600 cp
Cilindree
6.749 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €631.236

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Rolls-Royce Cullinan este un model emblematic al luxului și rafinamentului în industria auto. Această mașină extraordinară a fost lansată în anul 2023 și susține o serie de dotări generale și specifice care o fac extrem de atrăgătoare pentru orice pasionat de automobile exclusiviste.

În ceea ce privește leasingul auto și finanțarea auto, Rolls-Royce Cullinan este cu siguranță o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de fiecare aspect al acestui model unic. Avansul minim este de 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, pentru acest model, care este lansat în anul 2023, avem posibilitatea de a-l finanța pe o perioadă de până la 5 ani, maximul disponibil.

Dotările generale ale acestui model includ geamuri electrice, caroserie metalică și tracțiune integrală, oferind astfel o experiență de condus plăcută și sigură, indiferent de condițiile de drum. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din Rolls-Royce Cullinan o alegere înțeleaptă pentru cei care caută lux și performanță într-un singur pachet.

În ceea ce privește dotările specifice, acest model dispune de o clasă de emisii Euro6d-TEMP, care îi conferă un nivel foarte scăzut de poluare. De asemenea, este important de menționat că este vorba despre un vehicul second-hand, care a fost întreținut în condiții impecabile și este într-o stare excelentă. Culoarea interioară este negru, iar materialul interior este piele integrală, oferind confort și eleganță în același timp. De asemenea, mașina dispune de patru sau cinci uși, în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client.

O altă dotare importantă este sistemul de climatizare automat, care permite controlul individual al temperaturii în cele patru zone ale mașinii. Acest lucru asigură confortul maxim pentru toți pasagerii, indiferent de preferințele lor individuale în ceea ce privește climatul interior.

În plus, Rolls-Royce Cullinan beneficiază și de un sticker de emisii cu valoarea 4 (verde), ceea ce înseamnă că emisiile de CO2 sunt minime, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător. Această caracteristică este una dintre cele mai importante atunci când vine vorba de alegerea unei mașini eco-friendly.

Totalul dotărilor și caracteristicilor Rolls-Royce Cullinan este uluitor, oferind o experiență de conducere de neegalat, plină de lux și performanță. În plus, magia acestui model este completată de posibilitatea de leasing auto, finanțare auto sau achiziționare prin credit extern, ceea ce face din această mașină un obiect de dorință pentru mulți. Indiferent dacă sunteți în căutare de un autoturism de lux second-hand sau de unul nou în leasing, Rolls-Royce Cullinan este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Descoperiți acum această bijuterie a industriei auto și bucurați-vă de toate beneficiile și dotările pe care le oferă, în timp ce experimentați senzația incomparabilă a condusului unui Rolls-Royce Cullinan.